Πολύ πιο σοβαρή αποδεικνύεται η σχέση του Μπραντ Πιτ και της Ινές ντε Ραμόν μιας και οι δυο τους φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η πρόσφατη παρουσία τους στο ετήσιο Art+Film Gala επιβεβαίωσε αυτή την άποψη, ενώ αντίστοιχα καλά λόγια για το ζευγάρι έχουν να πουν και άνθρωποι τους περιβάλλοντός τους.

Η Ινές ντε Ραμόν ήρθε στη ζωή του Μπραντ Πιτ και όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται για μια επιπόλαιη σχέση, μιας και όπως γράφουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, «γίνεται πιο σοβαρή απ’ ό,τι περίμεναν».

Άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού, σχολίασε: «Η χημεία τους ήταν τόσο εντυπωσιακή. Απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και πέρασαν υπέροχα μαζί στο γκαλά». Άλλη πηγή, ανέφερε: «Ήταν πάρα πολύ τρυφεροί μεταξύ τους, γελούσαν και αστειεύονταν με όλους γύρω τους. Έδειχναν να περνούν πολύ καλά».

Το ραντεβού του Μπραντ Πιτ και της Ινές ντε Ραμόν έρχεται μετά από το ρομαντικό τους καλοκαίρι. Μια πηγή είπε στο People στο τέλος Ιουλίου ότι «τα πάνε περίφημα» καθώς η σχέση τους εξακολουθεί να «προχωρά πολύ δυνατά».

«Οι δυο τους πέρασαν πολύ χρόνο μαζί αυτό το καλοκαίρι, καθώς απόλαυσαν πραγματικά ο ένας την παρέα του άλλου και ήταν πολύ αγαπημένοι. ‘Ηταν εμφανές σε όποιον τους βλέπει μαζί» πρόσθεσε

Ο διάσημος ηθοποιός και η σχεδιάστρια κοσμημάτων είχαν εμφανιστεί τον Νοέμβριο του περασμένου έτους σε μια συναυλία στο Λος Άντζελες. Εκείνη την εποχή, πηγές είπαν στο People ότι οι δυο τους είχαν βγει για «μερικούς μήνες» πριν από τότε. Η ντε Ραμόν φέρεται να είχε γνωρίσει τον Μπραντ Πιτ μέσω ενός κοινού φίλου.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η αγαπημένη του ήταν εκεί για να στηρίξει τον Μπραντ Πιτ στο πάρτι της πρεμιέρας της ταινίας του «Babylon» στο Λος Άντζελες και να γιορτάσει μαζί του στο πάρτι των γενεθλίων του σε ένα εστιατόριο του Χόλιγουντ. «Ήταν πολύ χαριτωμένοι και ερωτευμένοι. Θα μπορούσες να πεις ότι τον κάνει χαρούμενο» είπε μια πηγή στο People εκείνη την εποχή.

Το ζευγάρι έκανε στη συνέχεια ένα ταξίδι στο Cabo San Lucas του Μεξικού, όπου πέρασαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και τις μέρες που ακολούθησαν. Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μια πηγή επιβεβαίωσε στο People ότι ο Πιτ της πρόσφερε ένα μεγάλο μπουκέτο από ροζ παιώνιες.

Μιλώντας στην Daily Mail, άτομο του περιβάλλοντός τους αποκάλυψε ότι ο Μπραντ έχει συστήσει την Ινές στα περισσότερα από τα έξι παιδιά που έχει αποκτήσει με την Τζολί, ενώ περιέγραψε λεπτομερώς πώς ο ίδιος και η νέα του σύντροφος στηρίζουν ο ένας τον άλλον, αφού «δέθηκαν» κατά τη διάρκεια των επίπονων διαζυγίων τους.

Η νυν σύντροφος του διάσημου ηθοποιού και ο πρώην σύζυγός της δεν έχουν παιδιά, οπότε είναι πιθανό το διαζύγιό τους να αποδειχθεί πολύ λιγότερο περίπλοκο από αυτό του Πιτ με την Τζολί.

Η Ινές ντε Ραμόν εργάζεται στον χώρο του κοσμήματος και συγκεκριμένα είναι αντιπρόεδρος της εταιρείας Anita Ko. Κατάγεται από την Ελβετία και μιλάει πέντε γλώσσες. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης διοίκηση επιχειρήσεων. Μετά την είδηση ότι αυτή και ο Μπραντ Πιτ είναι ζευγάρι, η ντε Ραμόν μετέτρεψε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε ιδιωτικό.

Με πληροφορίες από People, Daily Mail