Ο Μπραντ Πιτ και η Ινές ντε Ραμόν έκαναν άλλη μια δημόσια εμφάνιση μαζί ως ζευγάρι το βράδυ του Σαββάτου. Εμφανίστηκαν στο LACMA Gala και άρχισαν να αστειεύονται με όλους γύρω τους, διασκεδάζοντας και μοιράζοντας χαμόγελα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Ο 59χρονος Πιτ και η 32χρονη ντε Ραμόν παρακολούθησαν το 12ο ετήσιο Art+Film Gala του LACMA στο Λος Άντζελες, αλλά δεν πόζαραν μαζί για φωτογραφίες. «Ήταν πολύ αγαπημένοι. Γελούσαν και αστειεύονταν με όλους γύρω τους», είπε μια πηγή στο People για την έξοδο του ζευγαριού. Και προσθεσε: «Έμοιαζαν να περνούν καλά».

Στην τελετή τιμήθηκε ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Φίντσερ στον οποίο ο Μπραντ Πιτ παρουσίασε ένα αφιέρωμα. Ο διάσημος ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές από τις ταινίες του όπως το Se7en (1995), το Fight Club (1999) και The Curious Case of Benjamin Button (2008).

Το ραντεβού του Μπραντ Πιτ και της Ινές ντε Ραμόν έρχεται μετά από το ρομαντικό τους καλοκαίρι. Μια πηγή είπε στο People στο τέλος Ιουλίου ότι «τα πάνε περίφημα» καθώς η σχέση τους εξακολουθεί να «προχωρά πολύ δυνατά».

«Οι δυο τους πέρασαν πολύ χρόνο μαζί αυτό το καλοκαίρι, καθώς απόλαυσαν πραγματικά ο ένας την παρέα του άλλου και ήταν πολύ αγαπημένοι. ‘Ηταν εμφανές σε όποιον τους βλέπει μαζί» πρόσθεσε

Ο διάσημος ηθοποιός και η σχεδιάστρια κοσμημάτων είχαν εμφανιστεί τον Νοέμβριο του περασμένου έτους σε μια συναυλία στο Λος Άντζελες. Εκείνη την εποχή, πηγές είπαν στο People ότι οι δυο τους είχαν βγει για «μερικούς μήνες» πριν από τότε. Η ντε Ραμόν φέρεται να είχε γνωρίσει τον Πιτ μέσω ενός κοινού φίλου.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η αγαπημένη του ήταν εκεί για να στηρίξει τον Μπραντ Πιτ στο πάρτι της πρεμιέρας της ταινίας του «Babylon» στο Λος Άντζελες και να γιορτάσει μαζί του στο πάρτι των γενεθλίων του σε ένα εστιατόριο του Χόλιγουντ. «Ήταν πολύ χαριτωμένοι και ερωτευμένοι. Θα μπορούσες να πεις ότι τον κάνει χαρούμενο» είπε μια πηγή στο People εκείνη την εποχή.

Το ζευγάρι έκανε στη συνέχεια ένα ταξίδι στο Cabo San Lucas του Μεξικού, όπου πέρασαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και τις μέρες που ακολούθησαν. Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μια πηγή επιβεβαίωσε στο People ότι ο Πιτ της πρόσφερε ένα μεγάλο μπουκέτο από ροζ παιώνιες.

Η Ινές ντε Ραμόν εργάζεται στον χώρο του κοσμήματος και συγκεκριμένα είναι αντιπρόεδρος της εταιρείας Anita Ko. Κατάγεται από την Ελβετία και μιλάει πέντε γλώσσες. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης διοίκηση επιχειρήσεων. Μετά την είδηση ότι αυτή και ο Μπραντ Πιτ είναι ζευγάρι, η ντε Ραμόν μετέτρεψε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε ιδιωτικό.

Με πληροφορίες από το People

Photo credits: GettyImages