Προς την… σύνταξη οδεύει ο Brad Pitt ο οποίος μετά από 35 χρόνια καριέρας, σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση της υποκριτικής.

Ο 58χρονος ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του εφ’όλης της ύλης στο περιοδικό GQ ότι θεωρεί πως ο εαυτός του «βρίσκεται στο τελευταίο σκέλος της καριέρας» του. Υπενθυμίζεται ότι πριν μόλις 2 χρόνια, ο ταλαντούχος ηθοποιός κέρδισε το πρώτο του Oscar Καλύτερου Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία του Quentin Tarantino, «Κάποτε… στο Χόλυγουντ».

“Θεωρώ τον εαυτό μου πως βρίσκεται στο τελευταίο σκέλος της καριέρας μου. Σαν να είμαι στο τελευταίο εξάμηνο ή τρίμηνο. Πώς θα είναι αυτό το κομμάτι της; Και πώς θέλω να το σχεδιάσω;” αναφέρει ο πασίγνωστος ηθοποιός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq)

Εκτός από το τέλος της καριέρας του ως ηθοποιός, μίλησε για την μοναξιά και για την μάχη του με τον αλκοολισμό και τα ναρκωτικά.

Εξομολογήθηκε ότι: «Πάντα ένιωθα μοναξιά στη ζωή μου. Μόνος μου όταν μεγάλωνα σαν παιδί, μόνος μου εδώ και μόλις πρόσφατα αγκαλιάστηκα από τους φίλους και την οικογένεια. 

Όσο για τις καταχρήσεις, ανέφερε ότι μετά το διαζύγιό του με την Angelina Jolie το 2016, κατάφερε να μπει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης και να σταματήσει το ποτό. «Είχα μια καλή ομάδα που ήταν πολύ πριβέ και επιλεκτική, οπότε ήταν ασφαλές. Γιατί είχα δει πράγματα από άλλους ανθρώπους, όπως τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, που είχε ηχογραφηθεί ενώ έλεγε τα εσώψυχά του και αυτό είναι φρικτό για μένα».

Τα τελευταία χρόνια έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο πίσω από τις κάμερες σε ρόλο παραγωγού και μάλιστα η πιο πρόσφατη παραγωγή του είναι το Blonde με την Ana De Armas για λογαριασμό του Netflix.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Τι να δεις στο Netflix το ΣΚ αν ο δρόμος δεν σε βγάλει παραλία

Κωνσταντίνος Τζούμας, ένας αριστοκράτης με τσέπες αδειανές: Η μνημειώδης φράση του για τη ζωή στο Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Rise: Η βιογραφική ταινία του Disney+ για τους Αντετοκούνμπο μας απογοήτευσε