Γυρνώντας τον χρόνο πίσω στην 6η σεζόν της σειράς Friends, οι μυημένοι θα θυμάστε ότι ο Ρος έβγαινε με μία συμφοιτήτριά του, τον πατέρα της οποίας υποδυόταν ο Μπρους Γουίλις. Αυτό που δύσκολα θα γνωρίζετε είναι ότι ο μεγάλος σταρ του Χόλιγουντ δεν πήρε χρήματα για να παίξει στα «Φιλαράκια» εξαιτίας του Μάθιου Πέρι.

Ο Γουίλις, που στα τρία επεισόδια που συμμετείχε ως guest είχε βάλει στο μάτι τη Ρέιτσελ (Τζένιφερ Άνιστον) και γι αυτό έκανε υποχωρήσεις στον Ρος (Ντέιβιντ Σουίμερ) που τον… κρατούσε από μια προσωπική του στιγμή, συμπρωταγωνιστούσε σε μια άλλη ταινία με τον Μάθιου Πέρι.

Εκείνη την εποχή, οι δυο τους γύριζαν τον «Μαφιόζο της διπλανής πόρτας», μια κωμωδία με τον Μάθιου Πέρι να παίζει τον χρεωμένο σύζυγο και τον Μπρους Γουίλις τον μαφιόζο γείτονά του, τον οποίο ο πρώτος σκοπεύει να καταδώσει για να πάρει αμοιβή.

Κατά τα γυρίσματα, αποδείχθηκε ότι ενώ ο Πέρι πίστευε πολύ στο σενάριο, ο Γουίλις αμφέβαλε για την επιτυχία της ταινίας. Ο Πέρι του πρότεινε να βάλουν ένα στοίχημα και ο Γουίλις το δέχθηκε. Αυτό ήταν σε περίπτωση που έχανε, να παίξει χωρίς αμοιβή στα «Φιλαράκια».

Το The Whole Nine Yards πήγε εξαιρετικά, ο Γουίλις πλήρωσε το στοίχημά του και η αμοιβή που προοριζόταν για εκείνον δόθηκε τελικά για φιλανθρωπικούς σκοπούς.