Η φωτογράφιση του Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ για την Calvin Klein, προκάλεσε παροξυσμό στον γυναικείο πληθυσμό παγκοσμίως και έχει ενδιαφέρον να αναλύσει κανείς τις αντιδράσεις και το τι σημαίνει πραγματικά για τη γυναίκα το θέαμα του wonder guy με το σλιπάκι και τα προσόντα του σε πλήρες display.

Παρά το ότι ζούμε σε μια εποχή που επικροτείται η απελευθέρωση και η ελεύθερη έκφραση, ειδικά των γυναικών, η αλήθεια είναι πως συνάνταται ακόμα αυτή η συστολή στο πώς εκφράζουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες, την λεγόμενη «κ..λα» που τους προκαλεί ένα θέαμα. Κι όταν μια γυναίκα εκφράζεται ανοιχτά, είτε γιατί είναι απελευθερωμένη είτε γιατί εργάζεται στη βιομηχανία του ενήλικου περιεχομένου (πορνοστάρ ή Onlyfans), την επικρίνουν οι γυναίκες που καταπιέζονται.

Ο ερωτισμός όμως και η σεξουαλικότητα, όταν καταπιέζονται, γίνονται ένας εσωτερικός πνιγμός που φέρνει και αδυναμία στην σεξουαλική πράξη.

Με βάση αυτό λοιπόν, η φωτογράφιση του Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ για το Calvin Klein, μπορεί να θεωρηθεί ως και ευεργέτημα προς τον γυναικείο και τον γκέι πληθυσμό, γιατί μέσω αυτού μπόρεσε να εκφραστεί μια σεξουαλική επιθυμία δίχως συστολή και φόβο.

Έκανα για πλάκα μια ανάρτηση στο Instagram πως δεν θέλω να βλέπω άλλο τον Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ με τα Calvin Klein λευκά εσώρουχα που δεν αφήνουν πολλά στη φαντασία, το οποίο το έγραψα με χιουμοριστικό τρόπο και καθ’ υπερβολή, και έλαβα πολλά μηνύματα από γυναίκες ακόλουθους που εξέφραζαν ανοιχτά ότι εκείνες γουστάρουν και θέλουν να τις βλέπουν. Κι αυτό με χαροποίησε πολύ.

Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ ημίγυμνος, σε γιγαντοαφίσα

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ποίηση από το να εκφράζεις την ερωτική σου διάθεση για ένα πρόσωπο, ακόμα κι ας μην πρόκειται για ένα πρόσωπο που ξέρεις ή σε ξέρει, αλλά για έναν διάσημο, για αυτό το κυνήγι του άπιαστου. Δεν υπάρχει, μάλλον, μεγαλύτερη ποίηση από μια γυναίκα που εκφράζει την ερωτική της διάθεση.

Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ και τα Calvin Klein σλιπάκια του, λειτούργησαν σαν τη βαλβίδα που την στρίβεις για να ξεμπουκώσει η πίεση, για να βγει λίγος αέρας. Στην Αμερική, όπου τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία μεγάλα billboards, γυναίκες διερχόμενες με το αμάξι τους, σταματούσαν για να θαυμάσουν την γιγαντοαφίσα με τους κοιλιακούς και το εμφανές μόριο του Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ.

«2.5 μέτρα πέος…η φαντασίωση κάθε γυναίκας», λέει η αρθρογράφος του New Yorker Τζένιφερ Γουίλσον πως της είπε μια φίλη της. «Ακόμα και λεσβίες σταματούν για να τον χαζέψουν». Πολλές κοπέλες το έστειλαν η μία στην άλλη, έστειλαν τις φωτογραφίες στα social ή το βίντεο της διαφήμισης. Και εκφράστηκαν με απροκάλυπτα kinky τρόπο ή με συγκαλυμμένα τολμηρό. Με ευθύτητα ή με υπονοούμενο, τα κορίτσια δεν ξενυχτάνε μόνο δυο-δυο, αλλά φαντασιώνονται και τον Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ με το Calvin Klein εσώρουχο και τους κοιλιακούς δυο-δυο. Ή και περισσότερο!

Άγαλμα του Μιχαήλ Άγγελου

Τα σχόλια στις 6 αναρτήσεις του Calvin Klein με τον Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ είναι αμέτρητα και όλα εκφράζουν με τόση ελεγεία τον ερεθισμό του μυαλού και του σώματος. Γυναίκες ομολογούν πως αυτοϊκανοποιήθηκαν με αυτή την καμπάνια.

Το καλύτερο σχόλιο όμως είναι ένα που λέει ότι αν τον έβλεπε ο Μιχαήλ Άγγελος, θα τον είχε κάνει άγαλμα.

Υπάρχουν μέχρι και σχόλια στρέιτ ανδρών που ακομπλεξάριστα μιλάνε για το πώς οι σύντροφοί τους, οι κοπέλες τους πάνε στο μπάνιο με οπτικό ερέθισμα αυτές τις εικόνες. Ο Calvin Klein πέτυχε με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια, αφού η αποθέωση για το τελικό αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά τα τελευταία 10 χρόνια.

Η δε απήχηση των αναρτήσεων με τον Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ, είναι από 5 ως 45 φορές πιο πάνω σε σχέση με προηγούμενες αναρτήσεις.

Η διαφήμιση αυτή βέβαια του Calvin Klein, δεν προσέφερε μόνο μια οργασμική αποσυμπίεση στις γυναίκες, αλλά έβαλε τη σφραγίδα στον Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ πως είναι ο πιο σέξι άντρας αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ, είναι αυτό που θα έλεγαν οι Αμερικάνοι, ένα tasty treat, ο τύπος που κάθε γυναίκα θα ήθελε να περάσει ένα βράδυ μαζί του και μετά να ποθεί την ανάμνηση.

Άλλωστε, στις Χρυσές Σφαίρες την Κυριακή, κάθε ερώτηση που του γινόταν είχε να κάνει με αυτή τη φωτογράφιση που του έκανε ο σπουδαίος Μερτ Αλάς.

Αν λοιπόν η κοπέλα σου φαντασιώνεται στο σεξ τον Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ, μην το πάρεις στραβά, απόλαυσέ το!