Προ ολίγων ημερών έγινε γνωστό πως η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και να πάρουν διαζύγιο μετά από 3 χρόνια γάμου. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδί μαζί, ενώ επαγγελματικά, βρίσκονται στην ίδια θεατρική σκηνή, «Photograph 51».

Και μπορεί η Λένα Δροσάκη να έσβησε τις κοινές τους φωτογραφίες από το προφίλ της στο Instagram, αυτό δεν σημαίνει πως οι σχέσεις τους μεταξύ τους είναι κακές. Άλλωστε, πρέπει να κρατήσουν μια ισορροπία για το παιδί τους.

Γι’αυτό και δεν μας κάνει εντύπωση που αποχώρησαν μαζί από το θέατρο, χθες, με την κάμερα του Happy Day να τους ακολουθεί κατά πόδας, προκειμένου ο δημοσιογράφος να αποσπάσει μια δήλωσή τους. 

Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης απομακρύνθηκαν από την κάμερα χωρίς να πουν τίποτα.  «Έχουν επιβεβαιώσει την είδηση και με μια δήλωση λιτή που έκανε η Λένα Δροσάκη. Μπορεί εκείνη να έχει σβήσει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες στο instagram ωστόσο πηγαινοέρχονται μαζί στο θέατρ και αυτό κάτι λέει για τη σχέση που έχουν» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή,  βλέποντας το απόσπασμα.

Υπενθυμίζεται πως η Λένα Δροσάκη όταν είχε μαθευτεί ο χωρισμός δήλωσε γραπτώς πως «υπάρχει ένα παιδί και αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μια τρυφερή ηλικία που πρέπει να σεβαστούμε. Γι’ αυτό δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια».

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε πως «Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση. Είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, ξέρω πώς να χειριστώ κάποιες καταστάσεις. Στην παρούσα φάση, η Λένα προτίμησε να μιλήσει δίνοντας μία γραπτή δήλωση, αλλά εγώ δεν θα πω τίποτα».

Μπουρδούμης – Δροσάκη: Η γνωριμία και η πρόταση γάμου στην Άννα Βίσση

Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη γνωρίστηκαν το 2018, με εντελώς απροσδόκητο τρόπο. Όπως είχε δηλώσει η ηθοποιός «ήταν ξαφνικό. Ήταν ένα απλό ποτό πρωτοχρονιάτικο, μετά από μία παράσταση. Δεν γνωριζόμασταν. Απλά ο ένας ήξερε τον άλλον. Ο Άγγελος Μπούρας μου έκανε την πρόταση να βγούμε ένα βράδυ με τον κολλητό του. Από εκείνη την ημέρα άλλαξαν όλα».

Ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το ζευγάρι διασκέδαζε στην Άννα Βίσση, όταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβηκε στη σκηνή και έκανε πρόταση γάμου στην Λένα Δροσάκη.