Η είδηση για διαζύγιο της Λένας Δροσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη ήρθε σαν βόμβα. Το πρώην ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και τρεις μήνες, όπως γνωστοποιήθηκε χθες, ενώ συμπρωταγωνιστούν στην ίδια θεατρική παράσταση.

Τα τηλεοπτικά συνεργεία, όπως ήταν αναμενόμενο, βρέθηκαν στο θέατρο προκειμένου να αποκομίσουν δηλώσεις των δύο ηθοποιών. Ρεπόρτερ της εκπομπής «Mega Καλημέρα», επιχείρησε να αποσπάσει δηλώσεις και από τους δύο, αλλά τα κατάφερε μόνο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Όπως δήλωσε λοιπόν ο ηθοποιός: «Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση. Είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, ξέρω πώς να χειριστώ κάποιες καταστάσεις. Στην παρούσα φάση, η Λένα προτίμησε να μιλήσει δίνοντας μία γραπτή δήλωση, αλλά εγώ δεν θα πω τίποτα».

Το πρώτο σχόλιο της Λένας Δροσάκη

Υπενθυμίζεται πως χθες η Λένα Δροσάκη σχολίασε το διαζύγιο λέγοντας πως «υπάρχει ένα παιδί και αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μια τρυφερή ηλικία που πρέπει να σεβαστούμε. Γι’ αυτό δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια».

Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχαν το τελευταίο διάστημα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, εξαιτίας της πολύκροτης δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, αφού η Λένα Δροσάκη ήταν μία από τις καταγγέλουσες.