Την πρώτη του συνέντευξη, μετά το διαζύγιο με την Λένα Δροσάκη, παραχώρησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Μιλώντας, στη διαδικτυακή εκπομπή «CoFounders» στο Youtube, ο Μπουρδούμης μίλησε για τις αλλαγές που έφερε ο  χωρισμός.

«Είμαι σε μια φάση αναπροσαρμογής, έχουν συμβεί διάφορα στην ζωή μου, αλλά το πιο βασικό, τα σχεδόν τελευταία τρία χρόνια είναι ο ερχομός του γιου μου. Εκεί είναι η βάση, γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα και ορίζονται όλα» ανέφερε αρχικά. 

Σε άλλο σημείο, ο ηθοποιός ρωτήθηκε τι τον ενοχλεί στην καθημερινότητα, με τον ίδιο να απαντά την αχαριστία και να αναφέρεται στο κίνημα #metoo.

«Με εξοργίζουν οι αχάριστοι άνθρωποι. Βρέθηκα μπροστάρης σε ένα κοινωνικό κίνημα, το #metoo, και με ενοχλεί όταν άνθρωποι της δικής μου δουλειάς προσπαθούν να το υπονομεύσουν αυτό και υπάρχει μία αχαριστία. Ότι τι χρειάστηκε τώρα αυτό να βγει στην επιφάνεια; Με στενοχωρεί και με έχει εξοργίσει αυτό το θέμα. Εκδήλωνα την οργή μου το προηγούμενο διάστημα… με το όποιο κόστος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.