Το Ezra Miller μετά από πολλά μπλεξίματα με τον νόμο, δικαιολογεί την θέση του, λέγοντας ότι αντιμετωπίζει «περίπλοκα προβλήματα ψυχικής υγείας», για τα οποία δέχεται τη βοήθεια ειδικού. Σε μια δήλωση που έκανε ένας εκπρόσωπος του ηθοποιού στο Variety, ο ηθοποιός ζητάει συγγνώμη σε όσους «ανησύχησαν» ή «ταράχτηκαν» από τις παραβατικές πράξεις του.

«Έχοντας βιώσει πρόσφατα μια περίοδο έντονης κρίσης, πλέον καταλαβαίνω ότι πάσχω από περίπλοκα προβλήματα ψυχικής υγείας και έχω ξεκινήσει θεραπεία. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όσους ανησύχησα και τάραξα με τη συμπεριφορά μου στο παρελθόν. Δεσμεύομαι να καταβάλλω την προσπάθεια που χρειάζεται για να επανέλθω σε ένα υγιές, ασφαλές και παραγωγικό στάδιο στη ζωή μου», αναφέρει η δήλωση του.

Ο 29χρονος ηθοποιός, που χρησιμοποιεί τις αντωνυμίες αυτοί/αυτό για να αυτοπροσδιοριστεί, συνελήφθη για διάρρηξη σε σπίτι. Σύμφωνα με την καταγγελία είχε κλέψει δύο μπουκάλια αλκοόλ. Δυο μέρες αργότερα, την Τετάρτη, το Rolling Stone μετέδωσε ότι οι υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας του Βερμόντ προσπαθούν να εντοπίσουν μια μητέρα και τρία παιδιά που έμεναν στην αγροτική του κατοικία.

Οι πιο σοβαρές καταγγελίες εναντίον του Ezra Miller έχουν να κάνουν με τη 18χρονη Tokata Iron Eyes, μια Ινδιάνα ακτιβίστρια, με την οποία μένει μαζί από όταν ήταν ανήλικη. Οι γονείς της Tokata κατέθεσαν πριν μερικούς μήνες ασφαλιστικά μέτρα κατά του Miller, κατηγορώντας τον ότι την χειραγωγούσε ενώ ήταν ανήλικη, χρησιμοποιώντας «βία, εκφοβισμό, απειλή βίας, φόβο, παράνοια, ψευδαισθήσεις και ναρκωτικά». Μάλιστα, πιστεύουν ότι την έχει προσηλυτίσει στα πιστεύω του κι ότι την επηρέασε όσον αφορά τον σεξουαλικό της προσανατολισμό.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Demi Moore: Κάνει τον γύρο των ελληνικών νησιών με πολυτελές γιοτ

A$AP Rocky: Κατηγορείται για επίθεση με όπλο κατά ενός πρώην φίλου του

Johnny Depp: Θα σκηνοθετήσει την πρώτη του ταινία μετά από 25 χρόνια