Ο Χρήστος Μάστορας επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο για να ερμηνεύσει την επιτυχία του, «Δεν έχω ιδέα». Μπορεί να έφταιγε και η χθεσινή υπερπανσέληνος, που σε ωθεί να κάνεις παράλογα πράγματα. Πάντως ο τραγουδιστής απέδειξε στο κοινό του στην Πάτρα, ότι εκτός από κορυφαίος performer είναι και ατρόμητος.

Πολλά βίντεο στα social media, δείχνουν τον frontman των «Μελισσών» να ερμηνεύει τα τραγούδια του στη σκηνή. Τότε πλησιάζει τον στύλο φωτισμού και σκαρφαλώνει. Κατάφερε να φτάσει στην κορυφή σχεδόν, από όπου συνέχισε να ερμηνεύει την μεγάλη του επιτυχία. Το κοινό έμεινε άναυδο, καθώς δεν περίμενε καθόλου να δει κάτι τέτοιο. Μπορεί, λοιπόν, τον τίτλο του Spider-Man να είχε ο Ηλίας Μπόγδανος, ωστόσο ο Μάστορας απέδειξε εμπράκτως ότι μπορεί να του πάρει τα «εύσημα».

Ένα άγχος σε πιάνει όταν βλέπεις το βίντεο. Παρόλα αυτά οι θαυμαστές του δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να τραβάνε βίντεο την απρόβλεπτη αυτή σκηνή. Ο Μάστορας, αφού δεν έπεσε από τον στύλο, θα συνεχίσει την καλοκαιρινή περιοδεία με τις «Μέλισσες». Έχει να πραγματοποιήσει πέντε μεγάλες συναυλίες στην Ελλάδα παρουσιάζοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα με επιτυχίες δικές τους, αλλά και διασκευές. Επόμενος σταθμός είναι η Θεσσαλονίκη στις 20 Ιουλίου 2022 και η Λάρισα, στις 26 Ιουλίου.

@aggelosklaudianos Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ?@xmastoras_official #greece #melissestheband #foryou #fyp #patra #synaulia #xmastoras #melisses ♬ πρωτότυπος ήχος – Aggelos Klaudianos

@konstantinakostop #melissestheband ♬ πρωτότυπος ήχος – Konstantina Kostopoulou

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Amber Heard: Δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο παρά τα εκατομμύρια που χρωστάει στον Depp

Ιωάννα Τούνη: Η απάντησή της στις φήμες περί χωρισμού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Οι καλύτεροι γονείς του κόσμου: Cardi B και Offset κάνουν δώρο στην 4χρονη κόρη τους 50.000 δολάρια