Η Heidi Klum είναι η παρουσιάστρια του γερμανικού Next Top Model και ο κύκλος που ξεκινάει στις 3 Φεβρουαρίου αναμένεται να έχει έντονο άρωμα Ελλάδας.

Τον Νοέμβριο, η γερμανική παραγωγή βρέθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ζάππειο για γυρίσματα. Εκεί, είδαμε την εντυπωσιακή  Heidi με ένα φωτεινό κοραλλί σύνολο να ποζάρει στα σκαλιά του Ζαππείου ενώ αργότερα, αποθανατίστηκε να περπατά ξυπόλυτη με τον σύντροφο της στην περιοχή της Ακρόπολης.

Τα γυρίσματα όμως, δεν περιορίστηκαν μόνο στην Αθήνα αφού το γερμανικό NTM επισκέφτηκε και το νησί της Μυκόνου όπου από τα πρώτα πλάνα που διέρρευσαν φαίνονται τα μοντέλα να φωτογραφίζονται στην παραλία της Ελιάς.

Στο επίσημο trailer της δέκατης έκτης σεζόν, η οποία προβλέπεται να έχει πάνω από 3 εκατομμύρια τηλεθεατές, η Αθήνα και η Μύκονος κλέβουν την παράσταση. Αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον είναι και τα μοντέλα της φετινής σεζόν.

Η παραγωγή θέλησε να δώσει χώρο σε μοντέλα όλως των ηλικιών και έτσι βλέπουμε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας αλλά και plus size μοντέλα να διαγωνίζονται για τον τίτλο του επόμενου Next Top Model της Γερμανίας.

Το show αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 3 Φεβρουαρίου με παρουσιάστρια την Heidi Klum και διάσημους καλεσμένους από τον χώρο της μόδας.

Διαβάστε ακόμα:«Τα ασφαλισμένα για 2 εκατ. δολάρια πόδια της και το σεξ που «κάνω πολύ πάνω από μία φορά τη βδομάδα».