Η Heidi Klum έχει τον τρόπο να τραβάει τα βλέμματα, να τραβάει την προσοχή, να κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί της. Τη μια θα είναι οι τόπλες φωτογραφίες της στο Instagram. Την άλλη οι επικές Halloween στολές της που είναι για Όσκαρ Κοστουμιών. Τώρα, είναι οι γκριμάτσες που έκανε σε μια ερώτηση που της έθεσε η Ellen Degeneres στο σόου της Τρίτης.

Αφού είχε ολοκληρωθεί το βασικό σκέλος της συνέντευξης και είχε προμοτάρει το τραγούδι που έβγαλε με τον Snoop Dogg σε παραγωγή του συζύγου της Tom Kaulitz, η Heidi Klum κλήθηκε να παίξει ένα παιχνίδι με τίτλο «Heidi Blanking Klum». Σε αυτό, η παρουσιάστρια της έλεγε προτάσεις με ένα κενό και αυτό έπρεπε να το συμπληρώσει η ίδια.

Στην τρίτη ερώτηση έδωσε το στίγμα του τι θα ακολουθήσει. Η Degeneres τη ρώτησε για το ποιο άλλο μέρος του σώματος της θα ασφάλιζε εκτός των ποδιών της που έχει ασφαλίσει για 2 εκατομμύρια και η Γερμανίδα έπιασε το στήθος της, το τόνισε και είπε ότι θα έπρεπε να το έχει ασφαλίσει. Στην πορεία αποκάλυψε πως τα πόδια της δεν τα ασφάλισε η ίδια, αλλά ένας πελάτης της. Το ένα είναι πιο ακριβό από το άλλο, καθώς μικρή είχε πέσει και είχε χτυπήσει με ένα γυαλί, με αποτέλεσμα να κοπεί το άλλο πόδι.

Όταν ήρθε η ερώτηση για το ποιο είναι αυτό με το οποίο δε μπορεί να ζήσει αν δεν το κάνει τουλάχιστον μια εβδομάδα, η Heidi Klum άρχισε να κουνά τη γλώσσα της αφήνοντας υπονοούμενα και είπε ότι θα απαντούσε το σεξ, αλλά και πάλι δεν της είναι αρκετή η μια φορά την εβδομάδα. «That doesn’t cut it either», ανέφερε χαρακτηριστικά, δηλαδή ότι δεν φτάνει και πάλι. Έτσι, κατέληξε να πει ότι τρέχει στον διάδρομο τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

Εν γένει, κάθε εμφάνιση της Klum είναι γεμάτη ερωτισμό και κατά την παρουσία της στο σόου της Degeneres δεν άφησε καμία αμφιβολία για αν είναι μια από τις πιο σέξι γυναίκες στην αμερικανική και γερμανική τηλεόραση.