Μπορεί η πλειοψηφία των θεατών και των celebrities να αποθέωσε την Rihanna για το σόου της στο ημίχρονο του Super Bowl, όμως δεν ασπάζονται όλοι αυτή την άποψη. Για την ακρίβεια, είναι το unpopular opinion αυτό που βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματικότητα, αφού η Rihanna θα μπορούσε να εμφανιστεί ως ολόγραμμα ή και καθόλου και να μην υπάρξει καμία διαφορά.

Αυτό υποστήριξε και ο διάσημος ραδιοφωνικός παραγωγός Howard Stern, ο οποίος υποστήριξε πως η Rihanna δεν τραγούδησε σχεδόν καθόλου στο σόου της, αλλά όλα τα τραγούδια ήταν με playback και την μέθοδο του lip sync.

«Ξέρεις, δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκε στον κόπο να εμφανιστεί. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά κατά την άποψή μου, το 85% της εμφάνισης της ήταν lip sync. Εκεί που προδόθηκε περισσότερο, είναι ίσως τη στιγμή που βάζει το μικρόφωνο στα γόνατα της και τα χείλη της δεν κουνιούνται και ακούγονται οι άλλες φωνές. Έχω μια θεωρία. Η Rihanna δεν έκανε lip sync, αλλά έβαλε το μικρόφωνο κοντά στο αιδοίο της ώστε το νέο μωρό να τραγουδάει. Το μωρό ήταν τα φωνητικά της».

Ό,τι πάντως κι αν υποστηρίζει ο Howard Stern, όσο κι αν κάνει καυστικό χιούμορ με την Rihanna, ό,τι κι αν θεωρούν για το σόου της, μετά απ΄αυτή την εμφάνιση θα δει τα δισεκατομμύρια της να αυξάνονται, μιας και τα τραγούδια της στο Spotify είχαν κατακόρυφη άνοδο σε downloads. Συνολικά, η δισκογραφία της ανέβηκε 640%, με κάποια τραγούδια να παρουσιάζουν αύξηση ως και 2.500 φορές πάνω. Στην ουσία, η ξεχασμένη απ΄όλους μουσική της Rihanna είδε την δική της άνοιξη χάρη σε 14 λεπτά.