Ο Γιώργος Καραμίχος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Ο ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του, τα παιδιά του, αλλά και την «ευχή» που του είχαν κάνει κάποτε από ένα περιοδικό.

«Δεν θέλω να κάνω θέατρο και τηλεοπτικά γυρίσματα παράλληλα, αισθάνομαι ότι αδικώ τους ρόλους και δεν θέλω καμία έκπτωση. Είναι πιο σωστό για τους συναδέλφους μου να μοιράζονται οι δουλειές, τα ποσά και οι ρόλοι. Είμαστε μικρή αγορά.

Απείχα 10 χρόνια από το θέατρο και την τηλεόραση στην Ελλάδα γιατί ήμουν στην Αμερική», είπε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο Γιώργος Καραμίχος είπε στη συνέχεια: «Όσο ο γιος μου ήταν μικρός δεν του είχαμε πει ποτέ «μη», ήταν ένα πείραμα που λειτούργησε. Όταν είναι υπερβολικά τα όρια προς ένα παιδί, δεν υπάρχει χώρος να ανθίσει η αγάπη.

Η κόρη μου με έχει εκπαιδεύσει για τον γιο μου και ο γιος μου για ό,τι άλλο έρθει στη ζωή μου. Στο κομμάτι της πατρότητας με δυσκόλεψε περισσότερο να είμαι παρών που είναι το μέλημα μου».

Ο Γιώργος Καραμίχος ανέφερε επίσης: «Δεν ξέρω αν θα κάνω και κάτι άλλο στην τηλεόραση, θέλω να διατηρώ την αίσθηση ελευθερίας μέσα μου.

Πολλές φορές έχω έρθει σε δύσκολη θέση με τα μίντια, με έχουν βρίσει. Μου έχουν ευχηθεί από περιοδικά μέχρι και να πεθάνω γιατί καθυστέρησα στη φωτογράφιση, λόγω γυρισμάτων που είχα».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Καραμίχος είπε: «Όταν ήμουν πιο μικρός προφανώς είχα νιώσει έπαρση και προσπαθούσα να τη διαχειριστώ. Δεν ήταν η πρόθεσή μου να φερθώ σαν ψώνιο σε κάποιους, αυτό το κρίνουν οι άλλοι».