Ποιος δεν θυμάται τον «Θανασάκη», τον Θανάση Μαυροτσούκαλο από την οικογενειακή σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί»; Ο Άρης Τσάπης, ο ηθοποιός που τον ενσάρκωσε, μπορεί να έχει μείνει στην μνήμη μας με τον συγκεκριμένο ρόλο, ωστόσο σύντομα άφησε την υποκριτική για να κάνει άλλες δουλειές και να βγάλει τα προς το ζην.

Σήμερα, ο 26χρονος με καταγωγή από την Αλβανία εργάζεται ως σερβιτόρος σε ταβέρνα, με πολλούς πελάτες που τον αναγνωρίζουν να κάνουν επικριτικά σχόλια για την επιλογή του αυτή. Ο ίδιος δήλωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο TikTok ότι δεν ντρέπεται που κάνει την συγκεκριμένη δουλειά και πως μάλιστα είναι από τις καλύτερες που είχε αυτά τα χρόνια.

Επίσης, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το σέρβις στην ταβέρνα είναι «από τις καλύτερες δουλειές που είχε» καθώς έχει εργαστεί και ως διανομέας φαγητού, ως οικοδόμος και έχει καθαρίσει και σκάλες.

«Είδα αυτό το σχόλιο και δε μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Έχει γίνει καιρό, αλλά βλέπω πως έχει γίνει πολύ σούσουρο. Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Από τη στιγμή που δεν ενοχλεί εμένα; Δε με πειράζει κανένα αρνητικό σχόλιο, έχω ακούσει τόσα στη ζωή μου… Όσο για αυτό το σχόλιο “πλάκα μου κάνεις, από ηθοποιός δουλεύεις σε ταβέρνα”», δήλωσε αρχικά ο Άρης Τσάπης.

«Η ταβέρνα σκέψου είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, έχω καθαρίσει σκάλες με τους γονείς μου… Δε μπορείς να φανταστείς. Και πολλές άλλες δουλειές. Μοίραζα φυλλάδια. Ήμουν και τότε ηθοποιός. Αυτό αποβάλλετέ το από το μυαλό σας. Και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή. Είναι πολύ κακό να σκέφτεστε έτσι. Εγώ μπορώ να κάνω ό,τι δουλειά χρειαστεί, αρκεί να είναι ευτυχισμένοι η γυναίκα και το παιδί μου. Και σκ@τά μπορώ να καθαρίσω. Αυτά! Καλή συνέχεια», κατέληξε ο Άρης Τσάπης.

@aristsapis Απάντηση στο @_denis.b ♬ πρωτότυπος ήχος – Aris Tsapis

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aris Tsapis (@aris.tsapis)

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

«Καπαρώθηκε» ο πιο περιζήτητος εργένης του Instagram – Αυτή είναι η εντυπωσιακή νύφη του

Linda Evangelista: Ήρθε σε συμφωνία για αποζημίωση από την εταιρεία που της «κατέστρεψε το πρόσωπο»

Ben Affleck-Jennifer Lopez: Περπατούν σαν κοινοί θνητοί στο Παρίσι και ζουν τον έρωτά τους σε παγκάκι