Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η εγκυμονούσα Ιωάννα Μαλέσκου καθώς, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (30/03), παντρεύτηκε τον Κωνσταντίνο Δανιά με πολιτικό γάμο στον δήμο Ραφήνας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το tlife.gr, η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη, κρατώντας το χέρι του άνδρα που ερωτεύτηκε, ο οποίος είναι εκπαιδευτής σκύλων. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, αναμένεται πολύ σύντομα να κάνει τη χαρμόσυνη ανακοίνωση για τον γάμο της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Ακόμα, επισημαίνεται ότι τόσο ο Δήμαρχος Ραφήνας, όσο και ένας εκ των αντιδημάρχων, κράτησαν σιγήν ιχθύος για το γεγονός, επικαλούμενοι προσωπικά δεδομένα του ζευγαριού.

Ιωάννα Μαλέσκου, Κωνσταντίνος Δανιάς
Ο Κωνσταντίνος Δανιάς και η Ιωάννα Μαλέσκου

Η εγκυμονούσα Ιωάννα Μαλέσκου

Το πρώτο της παιδί περιμένει η Ιωάννα Μαλέσκου, όπως αποκάλυψε η ίδια τον περασμένο Ιανουάριο, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Χαρακτηριστικά, τότε η παρουσιάστρια είχε γράψει στην ανάρτησή της: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα “μικρό μυστικό” που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά “διπλά”. Είναι το λεγόμενο “δύο σε ένα”. Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο “δώρο” της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!».

Μάλιστα, τον Φεβρουάριο, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε αποκαλύψει ότι περιμένει κοριτσάκι, γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είναι το λεγόμενο “baby pink” και οι ουρανοί “βρέχουν” αγάπη! Μικρό μου πλασματάκι, θα είμαστε για πάντα η “ομπρέλα” σου! Με αγάπη, η μανούλα σου! It’s a girl!».

Photos credits: Instagram | imaleskou • NDP