Σχεδόν καθημερινά απορούμε με πολλά πράγματα που βλέπουμε στο διαδίκτυο. Δεν έχει πάτο αυτό το βαρέλι. Ένα εξ αυτών είναι κι αυτό που συμβαίνει με την ηθοποιό Jamie Lee Curtis, η οποία πραγματικά δεν ξέρουμε τι σκεφτόταν όταν τοποθετούσε τον πίνακα με το γυμνό παιδί στο γραφείο της.

Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα γυμνό παιδί που βρίσκεται σε ένα κουτί. Όλο λάθος. Προφανώς και τις τελευταίες ώρες έχουν προκληθεί αντιδράσεις, από την ώρα που οι χρήστες των social media το αντιλήφθηκαν, όταν η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση για να γνωστοποιήσει, μεταξύ άλλων, πως έχει κορωνοϊό.

Το ζήτημα είναι πως η Jamie Lee Curtis επικεντρώθηκε στις καρέκλες Πόλακ του γραφείου της, παρά στον πίνακα, πράγμα που δείχνει πως η ίδια δεν θεωρεί καν πόσο άσχημο είναι όλο αυτό.

Jamie Lee Curtis

Μετά τον χαμό που ξέσπασε, η ίδια έκανε μια ανάρτηση κατεβάζοντας την προηγούμενη, δίνοντας εξηγήσεις για την επιλογή της και τον λόγο που έχει μια τέτοια φωτογραφία στο γραφείο της.

«Την περασμένη ανήρτησα μια φωτογραφία με ορισμένες καρέκλες στην οποία υπήρχε και μια φωτογραφία στον τοίχο ενός καλλιτέχνη που μου την έκανε δώρο πριν από 20 χρόνια. Αντιλαμβάνομαι ότι αρκετοί ενοχλήθηκαν. Όπως έχω πει υποστηρίζω πάντα την αλήθεια όποτε αυτή είναι η αλήθεια: είναι μια φωτογραφία ενός παιδιού που τράβηξε η μητέρα του, να παίζει στην αυλή του σπιτιού τους μέσα σε μια μπανιέρα με νερό. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. “Κατέβασα” την ανάρτηση γιατί δεν ήθελα να υπάρχει κάτι που ενοχλεί».

Διαβάστε ακόμη: Alec Baldwin: Τι σημαίνει η ποινική του δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας για τον θάνατο της Hutchins