Η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρτασε τα 54α γενέθλιά της, διοργανώνοντας ένα πάρτι με φίλους και συγγενείς. Η Λατίνα τραγουδίστρια μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα στο Instagram της, όπως και στο blog της, On the JLo.

Η Λόπεζ μάλιστα χόρεψε και την επιτυχία της Lizzo, About Damn Time, ενώ φόρεσε το μπικίνι της και βούτηξε στην πισίνα, πίνωντας κοκτέιλ. Το πάρτι διοργανώθηκε κυρίως από τον Μπεν Άφλεκ, εγκαινιάζοντας έτσι και το νέο τους σπίτι. 

Λόπεζ
Λόπεζ

Όπως έγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ: «Πάντα μου άρεσε που έχω τα γενέθλιά μου τον Ιούλιο! Ο καιρός είναι ζεστός και δροσερός και η διάθεση είναι πιο χαλαρή. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας στα γενέθλιά μου. Εδώ παραθέτω μια μικρή ματιά στο πάρτι μου. Ο Μπεν το διοργάνωσε στο νέο μας σπίτι με την οικογένεια και τους στενούς φίλους μας. 

Όλα τα παιδιά ήταν εκεί, ήταν μια πανέμορφη μέρα γεμάτη ηλιοφάνεια και τέλεια για ένα πάρτι στην πισίνα!!! Αισθάνθηκα τόσο μεγάλη εκτίμηση για τους αγαπημένους μου και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι σήμερα, σε αυτό το σημείο του ταξιδιού της ζωής μου, με τόσους πολλούς όμορφους, στοργικούς ανθρώπους για να τα μοιραστώ όλα μαζί τους. Σας εύχομαι την ίδια αγάπη και ευτυχία στα γενέθλιά σας και πάντα!!!».

Τζένιφερ Λόπεζ γενέθλια χορός
Λόπεζ