Πριν περίπου ένα χρόνο, ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ έδειχναν χαρούμενοι και ερωτευμένοι. Οι παπαράτσι τους έπιαναν σε τρυφερές στιγμές και όλοι μιλούσαν για την επανασύνδεση της χρονιάς, που τους οδήγησε τελικά στα σκαλιά της εκκλησίας.

Στην πορεία τα δεδομένα κάπως άλλαξαν. Διάφορα βίντεο στα social media έδειχναν (και συνεχίζουν να δείχνουν) τον Μπεν Άφλεκ να είναι αρκετές φορές εκνευρισμένος και να μιλάει έντονα προς την Λόπεζ, ενώ η ίδια να είναι σκυθρωπή. Προφανώς τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για κρίση στον γάμο τους, κάτι που πυροδοτείται εντόνως από την αλλαγή στάσης του ηθοποιού προς την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Αυτή η υπερβολική χαρά του Μπεν Άφλεκ, που φαίνεται να διασκεδάζει περισσότερο με την Γκάρνερ, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους θαυμαστές, οι οποίοι σχολίασαν στο Twitter πως ο γάμος του με την Τζένιφερ Λόπεζ μάλλον οδεύει προς την ρήξη. «Ποτέ δεν τον έχω δει έτσι με τη Λόπεζ» γράφει μια γυναίκα στο Twitter, ενώ αρκετοί σχολίασαν πως ίσως και να είναι στο τέλος μαζί με την Γκάρνερ. 

Στο μεταξύ, πριν πάρει διαζύγιο ο Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ, πάλι ο ηθοποιός έμοιαζε να μην περνάει καλά, με την ίδια να βάζει τα κλάματα σε κοινή θέα αρκετές φορές. Πώς αλλάζουν οι καιροί.

@garylen365 #benafflect #jenniferlopez #celebrity #expert #Ben ♬ Unchained Melody – Righteous Brothers

Φωτογραφία: GettyImages