Πώς η Τζούλια Φοξ, από ατίθαση έφηβη, έχει μετατραπεί σε ένα περιζήτητο μοντέλο; Η ιστορία είναι περίεργη και αυτή την ιστορία την ξετυλίγει στο βιβλίο της που θα φέρει τον τίτλο «Down the Drain». 

Ένα βιβλίο με τα απομνημονεύματα της Τζούλια Φοξ στην ουσία. Από το αυτοκινητιστικό ατύχημα, τον εθισμό μέχρι την κακοποίηση και το σεξ. Το πρώτο της φιλί σε ηλικία 11 ετών, σε έναν άνδρα που ήταν 26, οι κόντρες με την οικογένειά της, ο θάνατος στενού της φίλου από ναρκωτικά και πολλά ακόμη.

Η Ιταλοαμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο, παραχώρησε συνέντευξη στους «New York Times», μιλώντας κυρίως για το βιβλίο της, αλλά και για τον Κάνιε Γουέστ, με τον οποίο για ένα μικρό διάστημα είχε δεσμό μαζί του.

Αναφερόμενη στις σεξουαλικές της σχέσεις, τις οποίες και αναφέρει εκτενώς στα απομνημονεύματα της, η Τζούλια Φοξ απάντησε για τον Κάνιε Γουέστ πως δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτά, γιατί απλά δεν έκαναν ποτέ σεξ. 

Η Τζούλια Φοξ ήταν η πρώτη γυναίκα που έγινε γνωστό πως βγαίνει με τον ράπερ, μετά τον χωρισμό του από την Κιμ Καρντάσιαν. 

Όσον αφορά το βιβλίο, η Τζούλια Φοξ παραδέχτηκε πως κανείς δεν το έχει διαβάσει από τους φίλους της και πως ανησυχεί για όσα γράφει για τους γονείς της. «Δεν είναι η καλύτερη εικόνα μου, αλλά είναι η πιο αληθινή».

Επιπλέον, η Τζούλια Φοξ δήλωσε πως τα βιβλία του William Burroughs ήταν εκείνα που την ενέπνευσαν για το δικό της.