Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε στην παρουσίαση της νέας κολεξιόν του Βασίλειου Κωστέτσου, με θέμα «Τhe Divas Couture». Ήταν αφιερωμένο στην χρυσή εποχή του Χόλιγουντ, στον ασπρόμαυρο κινηματογράφο και στην εταιρεία θεάματος «Μetro Golden Mayer».

Η Κατερίνα Στικούδη κέρδισε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα, φορώντας ένα φόρεμα σε χρυσή απόχρωση, αφήνοντας ακάλυπτη τη φουσκωμένη της κοιλιά. Η τραγουδίστρια βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης.Το φόρεμα ο σχεδιαστής το εμπνεύστηκε από την ίδια την Κατερίνα, όπως είπε σε δηλώσεις του στις κάμερες.

Κατερίνα Στικούδη

«Το σόου αποδίδει φόρο τιμής στις μεγαλύτερες ντίβες της Έβδομης τέχνης, γι’ αυτό και η κολεξιόν ονομάζεται «Τhe Divas Couture». Πηγή έμπνευσης ήταν οι: Λάνα Τάρνερ, Γκρέτα Γκάρμπο, Σοφία Λόρεν και Μάρλεν Ντίντριχ» ανέφερε ο ίδιος ο αγαπημένος σχεδιαστής λίγες ημέρες πριν την επίδειξη.

Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη μιλώντας στις κάμερες μετά την επίδειξη, απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι της είπε ο σύζυγος της βλέποντας την να φεύγει από το σπίτι, με την ίδια να απαντά: «Μου είπε καλή διασκέδαση κουκλάρα μου».