Αυτό το λεπτοκαμωμένο κορίτσι που κυκλοφορούσε χωρίς σουτιέν, το μικρό «ελαφάκι με τις φακίδες», με την αδιαπραγμάτευτη σεξουαλική αυτοπεποίθηση, που γλεντούσε περισσότερο από κάθε ποπ σταρ… Αυτές είναι οι εμβληματικές εικόνες του supermodel, Κέιτ Μος

Αλλά τώρα, με τα 50α γενέθλιά της να απέχουν μόλις λίγες ημέρες, η Μος βρίσκεται σε μια διαδικασία «αναγέννησης». Σε αυτό δεν είναι ασυνήθιστη. Εξάλλου, πολλοί είναι αυτοί που ξανασκέφτονται τη ζωή τους όταν πλησιάζει αυτό το ορόσημο και αναθεωρούν…Διασημότητες των οποίων η φήμη έχει χτιστεί πάνω σε εμφανίσεις που αναπόφευκτα ξεθωριάζουν. 

Ωστόσο, η μεταμόρφωση της Κέιτ Μος είναι, ίσως, πιο τολμηρή από τις περισσότερες. Αφού εγκατέλειψε τη θορυβώδη σκηνή του Βόρειου Λονδίνου της δεκαετίας του ’20 και του ’30, και τώρα εγκαταστάθηκε σε ένα αρχοντικό που είναι διατηρητέο, στο Cotswolds, το πρώην σούπερ μόντελ δοκιμάζεται ως επιχειρηματίας ευεξίας. 

Για όσους θυμούνται την Κέιτ Μος, όταν ένα τσιγάρο κρεμόταν σχεδόν μόνιμα από τα χείλη της, αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια στροφή 180 μοιρών. 

Πηγή φωτογραφιάς: Getty Images