Η Sugarbabes της γνωστότερης πορνοστάρ στην Ελλάδα, Ίννα Ινάκι, η Νο1 πλέον εταιρεία παραγωγής σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου στην Ελλάδα, συνέλεξε τα στατιστικά από την περιπλάνηση των χρηστών στην ιστοσελίδα της και έβγαλε τον χάρτη με τα γούστα των Ελλήνων σε κάθε περιφέρεια της χώρας. Κι ενώ τα περισσότερα είναι λογικά και νορμάλ φετίχ, αυτό που συμβαίνει στην Κρήτη, μπορεί να χαρακτηριστεί ως και αρκετά ανησυχητικό.

Η κατηγορία «Milf» φαίνεται να είναι η πιο κυρίαρχη σε όλη την Ελλάδα, αφού Στερεά Ελλάδα και Ήπειρος την έχουν στην κορυφή, ενώ και το Mature στην Πελοπόννησο στην ίδια κατηγορία εμπίπτει. Στη Θράκη οι χρήστες αναζητούν τα μεγάλα στήθη, στη Μακεδονία το Hardcore, στη Θεσσαλία προτιμούν το Anal, στο Ιόνιο το ερασιτεχνικό, ενώ στο Αιγαίο είναι αρκετά μύστες και τους αρέσει το Creampie.

Στην Κρήτη λοιπόν, οι χρήστες θέλουν να βλέπουν ταινίες ερωτικού περιεχομένου της κατηγορίας Teen, ταινίες δηλαδή όπου έφηβες κάνουν σεξ. Κι ενώ το Teen διαφέρει σε κάποιες χώρες, στις ΗΠΑ ας πούμε αφορά και 18χρονες, οπότε κάπως σώζεται το πράγμα, δε γίνεται παρά να κριθεί ως ανησυχητική αυτή η αύξηση στις αναζητήσεις, ακόμα κι αν μιλάμε για made up ταινίες, αφού δεν πρωταγωνιστούν όντως έφηβα κορίτσια, αλλά ενήλικες γυναίκες. Η φαντασίωση όμως είναι εκεί και σίγουρα είναι σαν καμπανάκι, γιατί η παιδεραστία κάπως έτσι ξεκινάει σε όσους δεν την έχουν ανακαλύψει.

Το μόνο που μειώνει κάπως την ανησυχία, είναι πως το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών που βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου στο Sugarbabes TV, είναι στο 18-24, οπότε ηλικιακά κάπως είναι πιο κοντά με το teen, που στις ταινίες αυτές δεν είναι ποτέ κάτω από 17 ετών στο σενάριο και, συνήθως, ακολουθεί την αμερικανική λογική, οπότε είναι 18 ετών.

Αυτή η έρευνα για το τι ταινίες ερωτικού περιεχομένου βλέπουν στην Κρήτη, είναι ως και ανησυχητική

Εξίσου ενδιαφέρον στατιστικό είναι πως ταινίες ερωτικού περιεχομένου μέσω του Sugarbabes, βλέπουν σε συντριπτικό βαθμό οι άντρες. Αυτό ίσως να μην είναι αξιόπιστο συμπέρασμα, διότι οι γυναίκες μπορεί απλώς να μην αναζητούν σε αυτή τη σελίδα ταινίες ερωτικού περιεχομένου, διότι πιστεύουν ότι δε θα βρουν αυτό που ψάχνουν ή δεν τη γνωρίζουν. Αλλά και πάλι, είναι χαμηλό το 18,9% στις γυναίκες και το 81,1% στους άντρες.

ταινίες ερωτικού περιεχομένου