Μετά την βρετανική Vogue, με τη Lady Gaga στο πιο iconic εξώφυλλο στην ιστορία του περιοδικού, ήρθε η σειρά της αμερικανικής Vogue να κάνει ακόμα πιο αριστοκρατική φωτογράφιση, με τη Sarah Jessica Parker σε ένα εξώφυλλο μίνιμαλ και γεμάτο αισθητική. Η συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός, έγινε με αφορμή το σίκουελ του Sex and the City, And just like that, που θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο.

Τα εύσημα της φωτογράφισης παίρνει ο Dan Jackson, ενώ το styling επιμελήθηκε η Tabitha Simmons. Η Sarah Jessica Parker φόρεσε μια τούλινη ροζ δημιουργία, στολισμένη με ακανόνιστα λουλούδια σε μεταλλικές αποχρώσεις και το σύνολο ολοκληρώνεται από βραχιόλια του οίκου Dior και ένα δαχτυλίδι Harwell Godfrey. Το φόρεμα σχεδίασε ο ιταλικός οίκος Dolce & Gabbana.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Όσον αφορά τη συνέντευξη, η οποία επιμελήθηκε η Naomi Fry, η ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή της ως Carrie Bradshaw, καθώς και για τα age-shaming σχόλια που δέχεται στα social media. Αναφερόμενη για το πόσο έχουν μεγαλώσει εκείνη και οι συμπρωταγωνίστριες της, η Parker είπε: «Γίνεται τόση συζήτηση σχετικά με εμάς, που είναι εξαιρετικά μισογυνιστική, κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε. Ποτέ. Για. Έναν. Άντρα.» και πρόσθεσε:

«“Γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά. Έχει γκρίζα μαλλιά;”» (Η SJP αναφερόταν στις φωτογραφίες της με τις φυσικές γκρίζες μπούκλες της που έγιναν viral, αφού εθεάθη να γευματίζει με φίλους της τον Ιούλιο). «Κάθομαι με τον Andy Cohen και είναι όλος γκρίζα μαλλιά και είναι θεσπέσιος. Γιατί είναι ok για αυτόν; Δεν ξέρω τι να σας πω παιδιά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Η ηθοποιός πιστεύει πως στην εποχή του Instagram, του Twitter και του TikTok η κριτική που γίνεται για την εξωτερική εμφάνιση των ανθρώπων είναι έντονη. «Είναι σχεδόν σαν να μην θέλουν οι άνθρωποι να είμαστε εντάξει με το πού είμαστε σήμερα, σαν να απολαμβάνουν να μας πονάει αυτό που είμαστε σήμερα, είτε επιλέγουμε να γερνάμε φυσιολογικά και να μη φαινόμαστε τέλειοι, είτε αν κάνουμε κάτι αν αυτό μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα», σχολίασε και κατέληξε:  «Ξέρω πώς μοιάζω. Δεν έχω άλλη επιλογή. Τι να κάνω γι’ αυτό; Να σταματήσω τη γήρανση; Να Εξαφανιστώ;».

Σημειώνεται πως η προώθηση της επερχόμενης σειράς έχει ξεκινήσει δυναμικά, αφού το Σαββατοκύριακο, η Sarah Jessica Parker σε συνεργασία με την Airbnb, έδωσε την ευκαιρία σε δύο επισκέπτες να ζήσουν ως Carrie Bradshaw.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)