Φορώντας ένα… αποκαλυπτικό μπικίνι η Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα τραγουδιστή των Smash Mouth, Steve Harwell.

Η διάσημη influencer δημοσίευσε την Τετάρτη στο Instagram μια selfie στον καθρέφτη, φορώντας ένα μικροσκοπικό μεταλλικό μπικίνι.«All that glitters is gold», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία, αναφερόμενη στην επιτυχία του συγκροτήματος, «All Star».

Βέβαια, οι αντιδράσεις των χρηστών κάτω από την ανάρτηση ήταν πολλές, και ίσως υπερβολικές για τη δημοφιλή influencer και επιχειρηματία, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια φέρεται με τρόπο που η πλειοψηφία των πολιτών σχολιάζει αρνητικά.

Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν μπορούμε να πούμε σχεδόν με βεβαιότητα πως η καριέρα της έχει χτιστεί στην «αρνητική κριτική». Από το περίφημο sex tape με τον Ray J, την κολλητή παρέα με την Πάρις Χίλτον, το Keeping Up With Kardashians, τα ναρκωτικά και πολλά ακόμη που την τοποθετούν επάξια στο βάθρο ως την πιο σχολιασμένη τηλεπερσόνα.

«Κάποιος πεθαίνει και εσύ χρησιμοποιείς τους στίχους του για να ποστάρεις»

«Χαμηλών τόνων κωφάλαλη», σχολίασε κάποιος. «Κιμ υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν- κυριολεκτικά», πρόσθεσε ένας άλλος. «Κάποιος πεθαίνει και εσύ χρησιμοποιείς τους στίχους του για να ποστάρεις», έγραψε κάποιος άλλος.

Άλλοι αναρωτήθηκαν αν η Καρντάσιαν γνώριζε ότι ο ρόκερ είχε πεθάνει τη Δευτέρα.

«Αυτό είναι το post της ως φόρο τιμής στον Steve Harwell;» αναρωτήθηκε κάποιος. Παρά τις αντιδράσεις των followers, τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος φάνηκε να εγκρίνουν την επιλογή των λέξεων της, κάνοντας retweet τη φωτογραφία της και προσθέτοντας περισσότερους στίχους: «μόνο πεφταστέρια».

Ο Harwell φέρεται να υπέστη ηπατική ανεπάρκεια λόγω εθισμού στο αλκοόλ, γεγονός που οδήγησε στο θάνατό του σε ηλικία 56 ετών. Ο μάνατζερ του συγκροτήματος, Robert Hayes, επιβεβαίωσε την τραγική είδηση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.