Εξιτήριο πήρε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το μαιευτήριο, η οποία και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, φανερώς συγκινημένη.

«Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πώς είναι. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή» και πρόσθεσε:

«Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήρθε και λίγο πιο βιαστικά. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα, αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική».

Διαβάστε ακόμη: Για όλα τής φταίνε οι άντρες: Η Emily Ratajkowski σιχαίνεται τα αρσενικά για όσα περνάει στα ραντεβού της

Όσον αφορά το όνομα του γιου της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο δήλωσε πως θα κινηθεί παραδοσιακά και θα πάρει αυτό του πεθερού της. Όπως είπε: «Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του».