Θα ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με ένα ρητορικότατο ερώτημα. Αν έβγαινε ένας άντρας τόσο διάσημος όσο η Emily Ratajowkski, και έλεγε σε podcast του ότι σιχαίνεται τα ραντεβού γιατί στην ουσία σιχαίνεται τις γυναίκες και το πώς συμπεριφέρονται, θα του είχε κολλήσει η στάμπα του μισογύνη, ναι ή όχι; Δεν χρειάζεται κάποια απάντηση.

Τώρα όμως που λέει για τους άντρες το ίδιο η Ratajkowski, είναι Παρασκευή 6 Γενάρη και δεν πειράζει μωρέ, σάματις έχουν αισθήματα οι άντρες; Γουρούνια είναι, δεν τους επηρεάζουν ψυχικά όσα υποστηρίζει αυτή η ιέρεια της «ισότητας».

Μιλώντας λοιπόν στο podcast της, η Emily Ratajkowski εξέφρασε την ενόχληση της για τους άντρες που ελκύει σε ερωτικό επίπεδο και σε αυτή την ενόχληση πρώτος και καλύτερος είναι σαφώς ο πρώην σύζυγός της, με τον οποίο έχουν ένα παιδί, που την απάτησε.

«Νιώθω ότι ελκύω τους χειρότερους άντρες. Κάποιες φορές είμαι σε φάση “ναι, θέλω έναν άντρα με αυτοπεποίθηση”. Αλλά δεν θέλω να έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση, να θέλει να μου αποδείξει κάτι και να προσπαθεί να το κάνει μέσω εμού. Αυτό δεν το θέλω καθόλου.

Αυτό σιχαίνομαι στα ραντεβού…τους άντρες συγκεκριμένα. Είναι πάντοτε σε φάση “ναι, είσαι μοναδική. Τα κατάφερες, μπράβο”. Και το αγαπούν και μετά νιώθουν ότι ευνουχίζονται και δεν ξέρουν πώς να χειριστούν αυτά τα συναισθήματα και σε απορρίπτουν. Πρώτα σε διαλύουν και μετά είσαι και πάλι στην αρχή.

Και είναι τόσο εξοργιστικό και άδικο γιατί νιώθω ότι πολλοί άντρες που νομίζουν ότι θέλουν μια δυνατή γυναίκα, στην πράξη δεν ξέρουν να το διαχειριστούν και τι σημαίνει για την ίδια τους την ταυτότητα».

Υπενθυμίζεται πως μετά τον χωρισμό, η Ratajkowski έχει εντοπιστεί σε ραντεβού με τον Brad Pitt και τον Pete Davidson, με τον τελευταίο να είναι λογικά στην λίστα των ανδρών που ανέφερε παραπάνω.

Κι εμείς θα αναρωτηθούμε: αφού είναι όλα αυτά τα κακά μαζεμένα οι άντρες, γιατί δεν γίνεται γκέι; Γιατί έχει στην παρέα της άντρες; Γιατί δεν ξεκινάει ένα κυνήγι μαγισσών κατά των ανδρών; Γιατί δεν σκέφτεται ότι επειδή της φέρθηκε έτσι ο πρώην άντρας της, αυτό δεν καθιστά όλο τον ανδρικό πληθυσμό υπόλογο;

Ή γιατί, ακόμα καλύτερα, δεν μπαίνει σε διαδικασία να σκεφτεί ότι αφού συναναστρέφεται συνεχώς άντρες από την ίδια δεξαμενή, τη Μεγάλη Δεξαμενή της Ανασφάλειας του Χόλιγουντ, το πιο πιθανό είναι να πέφτει σε παρόμοιες περιπτώσεις. Και φυσικά, αυτή η Δεξαμενή δεν επηρεάζει μόνο τους άντρες, αλλά όλους. Και την ίδια.

Επομένως, αν έχει τόσα πολλά παραδείγματα ανδρών που της φταίνει, μήπως τελικά είναι αυτή η αιτία της ενόχλησης της; Αν βρεις την απάντηση Emily, να μας ενημερώσεις. Θα καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Στον αστερισμό της αυτοβιογραφίας του Harry: Οι 25 άνθρωποι που σκότωσε στο Αφγανιστάν και οι σκηνές σεξ της Markle

Πρωτοφανές: Ο Leonardo DiCaprio εθεάθη να φλερτάρει με δύο 27χρονες

Και κλάμα οι θαυμάστριες: Ο Damiano των Maneskin ξύρισε τη χαίτη και έγινε πιο hot