Κατηγορηματικά διέψευσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σε on camera δήλωσή του ότι έχει παντρευτεί με την Τζόρτζια Σιακαβάρα. Ο 84χρονος δικηγόρος ρωτήθηκε το βράδυ της Πέμπτης για το δημοσίευμα ότι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης με την σύντροφό του αλλά και για τις αντιδράσεις και των δύο παιδιών του και διέψευσε κατηγορηματικά τη σχετική πληροφορία.

Όταν, μάλιστα, οι δημοσιογράφοι του είπαν «Να ζήσετε», ο ίδιος απάντησε: «Όχι τέτοια». Ενώ ερωτηθείς εάν ευσταθεί το δημοσίευμα περί του γάμου του απάντησε: «Όχι, δεν αληθεύει».

Ακόμη πιο δηκτικός ήταν ο Κωνσταντίνος Πλεύρης όταν κλήθηκε να σχολιάσει την στάση των παιδιών του, Θάνου Πλεύρη και της αδελφής του, Φένιας. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είπε: «Εγώ ξέρω βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες», «καρφώνοντας» κυρίως την αντίδραση του πρώην υπουργού Υγείας.

«Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δεν συνέβη» εξήγησε την αντίδρασή του αυτή ο Κωνσταντίνος Πλεύρης προσθέτοντας ότι «με πήρε τηλέφωνο και πίστευε ότι παντρεύτηκα».

Στο ενδεχόμενο γάμου του, ο 84χρονος νομικός είπε ακόμα ότι δεν πρόκειται να καλέσει στον γάμο – όποτε αυτός γίνει – τους βουλευτές και τους δημοσιογράφους. Παρούσα στη στιχομυθία του Κωνσταντίνου Πλεύρη με τους δημοσιογράφους ήταν και η Τζόρτζια Σιακαβάρα η οποία αρκέστηκε να σχολιάσει ότι «δεν με ενοχλεί τίποτα, ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι ελεύθερος να τη λέει».

«Το κάθε παιδί θέλει τους γονείς του να είναι μαζί» συμπλήρωσε για τα σχόλια των παιδιών του κ. Πλεύρη. Η Τζόρτζια Σιακαβάρα, πάντως, σε σχόλιο που της έγινε στο Instagram αφού υπήρξαν τα δημοσιεύματα περί της τέλεσης γάμου με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη αρκέστηκε σε ένα «ευχαριστώ πολύ» χωρίς να διαψεύδει την πληροφορία.

Είχαν προηγηθεί τα αιχμηρά σχόλια των παιδιών του, σχετικά με τα δημοσιεύματα περί τέλεσης του γάμου. Ο Θάνος Πλεύρης έγραψε στο «Χ» (πρώην Twitter) το ρητό: «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα» με την αδελφή, του Φένια, να προσθέτει μέσω Instagram stories ένα βίντεο με τον Γιώργο Ζαμπέτα να τραγουδά «Πατέρα κάτσε φρόνιμα, μην γίνεσαι ρεζίλι, τα νιάτα θέλουν έρωτα, κι οι γέροι χαμομήλι» ενώ στο κλιπ πρόσθεσε ακόμη, τρία emoji που κλείνουν το μάτι.

Το σχόλιο του Θανάση Πλεύρη στο Χ