Ο νομικός έκανε κάποιες δηλώσεις επιβεβαιώνοντας υπάρχει σχέση με την Τζώρτζια Σιακαβάρα, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πρωινό», χωρίς όμως να θέλει να αποκαλύψει περισσότερα.

Αρχικά, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δήλωσε: «Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ. Έχω μια ειλικρινή φιλία με την κυρία που αναφέρατε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτά είναι η προσωπική μου ζωή, είστε πανέξυπνος και μου θέτετε ερωτήσεις αλλά επειδή εγώ είμαι έμπειρος στα δημοσιογραφικά, επανέρχομαι στο ότι ο καιρός θα δείξει. Εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα βρω το τηλέφωνό σας και θα σας πάρω».

Ο κύριος Πλεύρης ωστόσο αναφέρθηκε και στο χαρακτήρα της αγαπημένης του:

«Είναι πανέξυπνη, έχει ακεραιότητα χαρακτήρος, είναι αποφασιστική και έχει μία γλυκύτητα ανεπανάληπτη. Οπωσδήποτε μου άρεσε και σαν γυναίκα. Έχουμε γνωριστεί εδώ και τρεις μήνες περίπου μέσω κοινών φίλων».

Τζώρτζια Σιακαβάρα για Κωνσταντίνο Πλεύρη: «Η σχέση είναι επισημοποιημένη»

Λίγη ώρα αργότερα η Τζώρτζια Σιακαβάρα μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

«Γνωριστήκαμε σε μία εκδήλωση. Η σχέση είναι επισημοποιημένη, αυτό είναι κάτι άλλο, είναι δικό μας θέμα, δεν είναι νομικό ενός γάμου. Κανείς δεν ξέρει για κανέναν μας τι θα γίνει. Ενδεχόμενο εφόσον υπάρχει η σχέση, υπάρχει φυσικά. Μέχρι εκεί, αλλά δεν είναι κάτι σίγουρο».

Αναφέρθηκε όμως και στις ιδεολογικές του θέσεις:

«Τι να πω; Ο καθένας έχει τις δικές του».

Όσο για το τι την γοήτευσε;

«Πολλά που δεν χρειάζεται να αναφέρω… Τα ξέρω εγώ».