«Είναι ωραίο να βλέπεις δύο νέους να περπατάνε χέρι-χέρι ή έναν ηλικωιεμένο με μια νέα γιατί και οι ηλικιωμένοι έχουν δικαιώματα στη ζωή» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μετά τις φωτογραφίες του με την Τζώρτζια Σιακαβάρα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο 84χρονος νομικός παραδέχθηκε επίσης ότι τον απασχολεί η διαφορά ηλικίας με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks λέγοντας στον ΑΝΤ1 «θα ήταν αφύσικο να μην με απασχολήσει, το αντιμετωπίσαμε και το ξεπεράσαμε».

Όπως είπε «δεν θα μπορούσα να είμαι με μια γυναικούλα» εξηγώντας ότι για τον ίδιο «γυναικούλα» είναι «μια που κοιτάει το συμφέρον της, θέλει να κουκουλωθεί, που δεν έχει οράμα στη ζωή της αλλά ενδιαφέρεται για την καθημερινότητα».

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είπε, επίσης, ότι «έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μου η αγάπη» χρησιμοποιώντας για τις γυναίκες μια γερμανική φράση που σημαίνει «η γυναίκα είναι η ωραίοτης της ζωής».

Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Αυτή τη γυναίκα την αγαπώ»

«Δυστυχώς δεν ανήκω σε σε αυτούς που αγαπούν μαντράχαλους» πρόσθεσε με νόημα ο ηλικιωμένος νομικός.

Ειδικά για την Τζόρτζια Σιακαβάρα, αφού είπε ότι «είναι τα πάντα για μένα» στη συνέχεια είπε για τη σχέση τους ότι «ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι άντρας και η Τζόρτζια Σιακαβάρα είναι μια ωραία γυναίκα που είναι φυσικό να με προσελκυει και κάτι περισσότερο να με σαγηνεύει και να με συναρπάζει. Αυτή τη γυναίκα την αγαπώ και αυτό τα λέει όλα».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο γάμου είπε «δεν είμαι αρνητικός» εξηγώντας ότι «ο γάμος είναι ένα νομικό γεγονός» ενώ παράλληλα αποκάλύψε ότι «θα κάνουμε τη συγκατοίκηση».