Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ELLE προχώρησε η Lily Rose-Depp, η κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis, η οποία σημειώνει την δική της καριέρα ως μοντέλο και ηθοποιός.

H συνέντευξη, που συνοδεύτηκε από εντυπωσιακή φωτογράφιση, έγινε με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Depp στο The Idol καθώς και μετά την πολύκροτη υπόθεση δυσφήμησης του πατέρας της κατά της πρώην συζύγου του, Amber Heard.

«Μεγάλωσα με έναν τρόπο που με έμαθε ότι η ιδιωτικότητα είναι κάτι που είναι σημαντικό να προστατεύεται», τόνισε η 23χρονη, η οποία σπανίως μιλάει για την προσωπική της ζωή.

Η Lily-Rose Depp εξήγησε ακόμη γιατί δεν μίλησε όλο αυτό τον καιρό για τη δίκη του πατέρα της και της επίσης ηθοποιού, Amber Heard.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Όταν είναι κάτι τόσο ιδιωτικό και τόσο προσωπικό που ξαφνικά γίνεται όχι τόσο προσωπικό. Αισθάνομαι πραγματικά ότι δικαιούμαι τον μυστικό μου κήπο των σκέψεων. Νομίζω επίσης ότι δεν είμαι εδώ για να απαντήσω για κανέναν, και νιώθω ότι, για μεγάλο μέρος της καριέρας μου, οι άνθρωποι ήθελαν πραγματικά να με ορίσουν από τους άντρες στη ζωή μου, είτε πρόκειται για μέλη της οικογένειάς μου είτε για τους φίλους μου, ό,τι κι αν είναι . Και είμαι πραγματικά έτοιμη να με ορίσουν για τα πράγματα που έβαλα εκεί έξω».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE Magazine (@elleusa)

«Οι γονείς μου προστάτευσαν τον αδερφό μου και εμένα από τη δημοσιότητα όσο το δυνατόν περισσότερο. Ξέρω ότι η παιδική μου ηλικία δεν έμοιαζε με την παιδική ηλικία όλων, και είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο να ασχοληθώ, αλλά είναι επίσης το μόνο πράγμα που ξέρω», πρόσθεσε η Lily-Rose Depp στην εφ’όλης της ύλης συνέντευξή της.