Τυχερή μέσα στην ατυχία της δηλώνει η Madonna η οποία μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Ιούνιο.

Η βασίλισσα της ποπ είχε νοσηλευτεί στην εντατική με βακτηριακή λοίμωξη και μάλιστα η κατάστασή της τότε χαρακτηριζόταν ως «σοβαρή», κάτι που αποδεικνύουν και τα λεγόμενά της…

«Πριν από τέσσερις μήνες ήμουν αναίσθητη σε ένα νοσοκομείο και η σκέψη ήταν ότι μπορεί να μην τα καταφέρω. Οπότε είναι ένα γ…μενο θαύμα που είμαι εδώ τώρα. Η μητέρα μου πρέπει να ήταν αυτή που με πρόσεχε. Πέθανε στα 30 της από καρκίνο στον μαστό και σκέφτομαι πόσο μόνη θα ένιωθε σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να ζήσει», είπε η Madonna σε συναυλία της στην Αμβέρσα και εμφανώς συγκινημένη, συμπλήρωσε:

«Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία. Οπότε είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Πρέπει να σας πω ότι δεν νιώθω πολύ καλά ακόμα αλλά δεν παραπονιέμαι γιατί είμαι ζωντανή. Ευτυχώς έχω τα παιδιά μου και όλους εσάς, την αγάπη και τη στήριξή σας και το εκτιμώ πραγματικά».