Τίτλοι τέλους φαίνεται ότι έπεσαν και σε αυτή τη σχέση της Μαράια Κάρεϊ, καθώς φαίνεται ότι δεν είναι πια μαζί με τον σύντροφό της Μπράιαν Τανάκα, μετά από 7 χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι εικασίες ξεκίνησαν από την απουσία του 40χρονου χορευτή στη χριστουγεννιάτικη περιοδεία της 54χρονης τραγουδίστριας, με τους θαυμαστές να παρατηρούν την εμφανή δυσφορία της. Η σχέση τους η οποία ξεκίνησε επαγγελματικά το 2006, μετατράπηκε σε ρομαντική το 2016 μετά τον χωρισμό της Μαράια Κάρεϊ από τον Αυστραλό δισεκατομμυριούχο Τζέιμς Πάκερ.

Η δημοσίευση της Daily Mail για τον χωρισμό της Μαράια Κάρεϊ

Ωστόσο, λίγους μήνες μετά τη σχέση τους, χώρισαν για πρώτη φορά το 2017, και αυτό οφειλόταν στη ζήλια του Τανάκα προς τον πρώην σύζυγο της σταρ, Νικ Κάνον. Επίσης η διαφορά ηλικίας τους ήταν θέμα που είχε προξενήσει ερωτηματικά για το κοινό μέλλον τους και είχε δημιουργήσει εσωτερικά προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού.

Επιπλέον, πηγές υποστηρίζουν ότι η επιθυμία του Μπράιαν Τανάκα να δημιουργήσει οικογένεια συνέβαλε στον χωρισμό, καθώς η Μαράια Κάρεϊ, που είναι ήδη μητέρα 12χρονων διδύμων με τον Κάνον, δεν συμμεριζόταν καθόλου την άποψή του.

*Photo Ctedits: Mariah Carey Imstagram