Η Νάταλι Πόρτμαν και ο σύζυγός της, Μπέντζαμιν Μίλιπεντ χώρισαν όπως φαίνεται, μετά από 11 χρόνια γάμου. Πηγή από το περιβάλλον τους μίλησε στο Us Weekly κι ανέφερε πως το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά την απιστία του Μίλιπεντ απέναντι στην ηθοποιό.

Όπως είχαν αναφέρει ξένα δημοσιεύματα, ο χορευτής απάτησε τη Νάταλι Πόρτμαν με μία 25χρονη γυναίκα. Η «πέτρα του σκανδάλου» λέγεται πως είναι η Camille Étienne, μια ακτιβίστρια που αγωνίζεται για το κλίμα και τον πλανήτη.


Νάταλι Πόρτμαν
Πηγή: instagram/natalieportman

«Αφού κυκλοφόρησαν τα νέα για τη σχέση του, προσπάθησαν να δουλέψουν για τον γάμο τους, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο τέλος», αναφέρει στην Us Weekly η πηγή από το περιβάλλον τους.

Κανείς από τους δύο μέχρι στιγμής δεν έχει διαψεύσει, αλλά ούτε κι έχει επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα. Ωστόσο, σε πρόσφατη εμφάνισή της, η ηθοποιός εθεάθη μόνη της να κάνει βόλτες στους δρόμους του Σίδνεϊ.

Μάλιστα, είναι πολλοί εκείνοι που παρατήρησαν ότι από το χέρι της έλειπε η βέρα της. Ίσως αυτό να σημαίνει και το τέλος του ζευγαριού, δύο μήνες αφού κυκλοφόρησαν οι φήμες περί απιστίας. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: instagram/natalieportman