Για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο του σκανδαλοθηρικού Τύπου βρέθηκε το διάσημο ζευγάρι Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ. Αυτή τη φορά ο αδιάκριτος φακός ενός τουρίστα, που έτυχε να είναι στον δρόμο τους, τους «έπιασε» σε στιγμή έντασης. Έβγαλε λαβράκι για την ακρίβεια. Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο λιγότερο από ένα χρόνο, οδηγούσε στο Μπέβερλι Χιλς όταν σταμάτησε σε κόκκινο φανάρι, έχοντας έντονο διάλογο.

Σύμφωνα με το βίντεο, ο Μπεν Άφλεκ φαίνεται εμφανώς απογοητευμένος με κάτι, κουνώντας τα χέρια πάνω-κάτω, ενώ η Λόπεζ φαίνεται να έχει πιο απολογητική και ήσυχη στάση. Το ζευγάρι ήταν τόσο απορροφημένο από τη συζήτηση, γι’αυτό και δεν αντιλήφθηκε πως κάποιος ήταν δίπλα και τους βιντεοσκοπούσε.

Ο εν λόγω τουρίστας μάρτυρας μίλησε στη Daily Mail λέγοντας πως φαινόταν από τη γλώσσα του σώματος ότι ο ηθοποιός «ήταν απογοητευμένος ή εκνευρισμένος», ενώ η Τζένιφερ φαινόταν «υποτακτική» και πρόσθεσε: «Υπήρχαν πολλές χειρονομίες, ο Μπεν κούναγε τα χέρια του πάνω κάτω και φαινόταν ‘θερμός’ ο διάλογός τους».

«Η J.Lo φαινόταν λίγο λυπημένη. Ήταν τόσο απορροφημένοι στη συζήτηση που δεν κοίταξαν ούτε μια φορά στο πλάι. Κοίταζαν μόνο ο ένας τον άλλον και το φανάρι. Φαίνεται ξεκάθαρα θερμό από την πλευρά του, μια συζήτηση ή μια διαφωνία. Δεν υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα ή άνθρωποι στο δρόμο», κατέληξε.

Είχε προηγηθεί άλλος ένας τσακωμός

Η ένταση έρχεται μόλις μία ημέρα μετά το βίντεο που δείχνει έναν προφανώς εκνευρισμένο Άφλεκ να χτυπάει την πόρτα του συνοδηγού του αυτοκινήτου του, όταν η Τζένιφερ μπήκε σε αυτό. Τα πρόσφατα δημόσια έντονα επεισόδια ανάμεσά έχουν κάνει πολλούς να αναρωτιούνται πόσο «αν περνάνε καλά στον γάμο τους».