Υπό τους ήχους του Sweet Child O’ Mine των Guns ‘N’ Roses έκανε την πρώτη της εμφάνιση η Lady Thor/Mighty Thor της Natalie Portman στο νέο μαρβελικό τρέιλερ του Thor: Love and Thunder. Τι ξέρουμε ήδη για εκείνη από τα κόμικς και τις επίσημες ανακοινώσεις του Προέδρου των Marvel Studios, Kevin Feige; Ας δούμε παρακάτω.

Παρά το hype που δημιούργησε η εικόνα της Natalie Portman ως Jane Foster να μεταμορφώνεται στην Mighty Thor, την γυναικεία έκδοση του Thor από τα κόμικς στα τελευταία δευτερόλεπτα του teaser trailer, δεν αποτέλεσε έκπληξη για τους πιστούς fan. Η μεταφορά του χαρακτήρα από τα κόμικς στο MCU έγινε γνωστή στο Comic Con του 2019, οπότε και η Natalie Portman «σήκωσε» το σφυρί του Thor σηματοδοτώντας μία νέα εποχή για την χαρακτήρα. 

Mighty Thor

O Πρόεδρος της Marvel Studios Kevin Feige παρακολουθεί τον Taika Waititi, σκηνοθέτη του Thor: Love and Thunder να δίνει το Mjolnir στην Natalie Portman που υποδύεται την Jane Foster/Mighty Thor.

Στα τελευταία καρέ του τρέιλερ, εμείς και ο Thor βλέπουμε ξαφνιασμένοι μία Natalie Portman να σηκώνει ένα σπασμένο Mjolnir. Πιθανώς πρόκειται για το μυθικό σφυρί που έσπασε η Hela στο Thor: Ragkarok, καθώς είναι πολύ έντονες οι σχισμές οι οποίες φαίνεται να «δένουν» με την δύναμη του κεραυνού την οποία ελέγχει ο Thor. Επίσης, λογικά δεν πρόκειται για το Mjolnir που χρησιμοποιεί ο Steve Rogers στο Endgame, καθώς εκείνο ήταν ανέπαφο.

Πρόκειται για την επιστήμονα Jane Foster και ερωτικό ενδιαφέρον του Thor που γνωρίσαμε στις πρώτες δύο ταινίες ή είναι κάποια variant της την οποία παίζει ξανά η Natalie Portman; Τώρα, μετά τα γεγονότα της σειράς Loki η οποία μας εισήγαγε στο Multiverse,τα πάντα είναι πιθανά. Το Love and Thunder αναμένεται να λύσει τις απορίες μας.

Σύμφωνα με την μέχρι τώρα επίσημη περιγραφή της ταινίας, η Mighty Thor και ο Thor Odinson θα ενώσουν τις δυνάμεις τους -μαζί με τους Guardians of the Galaxy, ώστε να σταματήσουν τον Gorr the God Butcher, τον βασικό ανταγωνιστή της ταινίας τον οποίον θα υποδυθεί ο Christian Bale.

Mighty Thor

Στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του Thor: Love and Thunder όπου η Natalie Portman «φλεξάρει» τα μπράτσα της.

Μία πολύ προσεγμένη λεπτομέρεια είναι το πόσο ακριβείς είναι οι στολές των ηρώων στην 4η φάση της Marvel. Η στολή της Mighty Thor, από όσο είδαμε στο teaser τρέιλερ, είναι τρομερά πιστή στην αντίστοιχη που φοράει η χαρακτήρας στα κόμικς. 

Mighty Thor

Εξώφυλλο από τα κόμικς της Marvel όπου φαίνεται η Lady Thor/Jane Foster φορώντας την ίδια στολή με το τρέιλερ. Επίσης, κρατάει το σπασμένο Mjolnir.

Mighty Thor

Επίσημες φιγούρες της ταινίας που κυκλοφορούν εδώ και μήνες δείχνουν την Mighty Thor και τον Thor να φορούν τις ίδιες στολές με αυτές που είδαμε στο πρώτο trailer.

Υπενθυμίζεται ότι έχουμε να δούμε τον χαρακτήρα της Natalie Portman από το Thor: Dark World του 2013, οπότε και η επιστήμονας και ο Ασγκαρντιανός Θεός έπαψαν να είναι ζευγάρι.

Ο σκηνοθέτης Taika Waititi, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του και στην προηγούμενη ταινία Thor: Ragkarok, ανέφερε ότι το Love and Thunder είναι «η πιο τρελή ταινία» που έχει δημιουργήσει ποτέ. 

To Thor: Love and Thunder θα κάνει την πρεμιέρα του στις 8 Ιουλίου του 2022. 

Δείτε το τρέιλερ

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Doctor Strange Multiverse of Madness: Επιβεβαιώνεται η επιστροφή των παιδιών της Wanda στο νέο tv spot

Marvel: Αυτές είναι οι επερχόμενες ταινίες του Phase 4 – Όσα γνωρίζουμε ήδη

Morbius: Όσα μας κέρδισαν αλλά και όσα μας δίχασαν στην νέα ταινία των Marvel/Sony (spoiler free)