Η Barbie έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες, στις 21 Ιουλίου, και όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην Μάργκοτ Ρόμπι και τον Ράιν Γκόσκλινγκ, οι δυο πρωταγωνιστές της πολυαναμενόμενης ταινίας. Ελπίζουμε πως η χημεία που βλέπουμε μεταξύ τους στην προώθηση της ταινίες σε εκδηλώσεις, να υπάρχει και ως Barbie και Ken.

Αν κάποιος, όμως, έκλεψε για λίγο την παράσταση από τους δύο ηθοποιούς, αυτός είναι ο Τζον Σίνα, ο παλαιστής του WWE και ηθοποιός, ο οποίος παρά την σκληρή του εξωτερική εμφάνιση, έχει πολύ χιούμορ. Ο Σίνα φόρεσε τη στολή του «Kenmaid», αλλά όχι τυχαία αφού στην ταινία Barbie υποδύεται μία από τις διάφορες εκδοχές του Ken.

Ο Τζον Σίνα δήλωσε πως η ιδέα της ταινίας από τη σκηνοθέτη Γκρέτα Γκέργκουικ τον ξετρέλανε και πρόσθεσε πως την «Barbie» θα την απολαύσουν όλοι οι θεατές.

«Νομίζω ότι θα είναι μια ταινία που θα προκαλέσει συζήτηση. Και νομίζω ότι θα είναι όμορφα οπτικά ελκυστική. Νομίζω ότι το κοινό θα φύγει με ένα μείγμα απόψεων, το οποίο πιστεύω ότι είναι η μεγαλύτερη μορφή ψυχαγωγίας. Όταν έχεις μια καθολική άποψη για ένα έργο, δεν είναι κακό αυτό, αλλά όταν οι άνθρωποι μπορούν να ξεκινήσουν μια φλογερή συζήτηση για κάτι, νομίζω ότι αυτό είναι καλό», είπε επιπλέον ο Τζον Σίνα.