Ναι, το ξέρουμε πως το WWE είναι σενάριο και πως χτίζονται storylines. Αυτό όμως δε μας αφαιρεί την ανάγκη να αισθανθούμε, να το αντιμετωπίσουμε ως αληθινό, να στηρίξουμε, να αντιπαθήσουμε, να πορωθούμε. Και το βράδυ της Κυριακής έκλεισε ένας κύκλος στο Wrestlemania με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο που έχουμε δει σε όλη την Ιστορία του WWE.

Δεν θα πούμε κάτι το καινοφανές. Περισσότερο από το να βλέπεις τους αγαπημένους σου entertainment wrestlers στο prime τους να παίζουν για τις ζώνες, είναι πιο γοητευτικό να βλέπεις αυτούς που αποχώρησαν, τους βετεράνους που έφυγαν, να επιστρέφουν για το δικό τους last dance.

Ντουέιν Τζόνσον, Τζον Σίνα, Undertaker βρέθηκαν σε κοινό ρινγκ μετά από πολλά χρόνια, ο τελευταίος επέστρεψε σε Wrestlemania μετά από 4 χρόνια, και ο ενθουσιασμός έπιασε επίπεδα που δεν είχε πιάσει ποτέ στο παρελθόν.

Το βράδυ που γράφτηκε Ιστορία στο WWE: Αν είσαι 35άρης, θα σου σηκωθεί η τρίχα με όσα έγιναν στο Wrestlemania
(Photo credits: Tim Nwachukwu/Getty Images)

Η διαμάχη του Κόντι Ρόουντς με τον Ρόμαν Ρέινς, έφερε στο προσκήνιο τον Ντουέιν Τζόνσον, που έχει πια ποσοστά μετόχου στο WWE και έχει μπει για τα καλά back in the game, παίρνοντας το πλευρό του Ρέινς. Έτσι, στο Bloodline Undisputed Championship ματς ανάμεσα στους δύο, όταν ο Ρόουντς φαινόταν να διαλύει τον Ρέινς, το ρινγκ ένωσε την Ιερή Τριάδα του WWE.

Ο Ρόουντς έκανε το Three Cross Rhodes, την finishing κίνησή του στον Ρέινς, αλλά ο Σόλο Σικόα μπήκε στο ρινγκ και τον σταμάτησε και έσυρε τον πεσμένο Ρέινς πάνω στον Ρόουντς για να γίνει το countdown. Ο Ρόουντς ύψωσε το χέρι, ο αγώνας παρέμεινε ζωντανός και τότε μπήκε στο ρινγκ ο Τζον Σίνα για να στείλει πάνω στο τραπέζι των σχολιαστών τον Σικόα και να επαναφέρει τον Ρόουντς σε θέση προβαδίσματος. Εκεί, ακούστηκε το intro του The Rock που «ξάπλωσε» τον Σίνα, πήρε τη ζώνη του Πρωταθλητή και άρχισε να χτυπάει τον Ρόουντς.

Κι εκεί που 72.000 θεατές παραληρούσαν, ακούστηκε η μαγική καμπάνα. Η καμπάνα που προειδοποιεί για τον ερχομό του Νεκροθάφτη Undertaker. Τα φώτα έσβησαν και ο Undertaker εμφανίστηκε πίσω από τον Τζόνσον που γύρισε, τον είδε, προσπάθησε να κρατήσει τον τρόμο μέσα του, όμως η κατάληξη ήταν με τον Undertaker να τον βγάζει νοκ άουτ.

Το beef Ρόουντς-Ρέινς έληξε με τον Ρόουντς να βγαίνει νικητής και το κοινό να ζητωκραυγάζει για αυτό το κλείσιμο αρκετών storylines στο WWE, τα οποία διανθίστηκαν και με κινήσεις μάρκετινγκ όπως η από κοινού παρουσία του Τζόνσον με τον Ρέινς στο σόου του Τζίμι Φάλον.