Η Κέιτ Μίντλετον «πειράζει» τον πρίγκιπα Ουίλιαμ βράζοντας ένα ιδιαίτερο… παρατσούκλι στα όρια του… παρεξηγήσιμου: Τον αποκαλεί «φαλάκρα», σύμφωνα με βασιλική πηγή.

Ο Τομ Κουίν, ο οποίος είναι συγγραφέας του βιβλίου που κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο «Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family», υποστήριξε ότι του είπαν από το προσωπικό του παλατιού ότι ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα έχουν χαϊδευτικά ονόματα ο ένας για τον άλλον, όπως «όλα τα ζευγάρια», σύμφωνα με τη Mirror.

Τα χαϊδευτικά ονόματα του ζευγαριού

Ο συγγραφέας ανέφερε ότι η Μίντλετον αποκαλεί τον Ουίλιαμ «μωρό μου», αλλά έχει επίσης μερικά αυθάδη ονόματα για τον σύζυγό της, όπως «Big Willy» και «φαλάκρα». Ο Κουίν ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει επίσης κάποια παρατσούκλια για τη Μίντλετον, όπως «Babykins» και «Δούκισσα του Doolittle».

ouiliam-keit

Έχουν παρατσούκλια και για τα παιδιά τους

Το βασιλικό ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ήταν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του St. Andrews το 2001, σύμφωνα με το Town & Country, αλλά η σχέση τους δεν έγινε γνωστή μέχρι το 2004, όταν τους εντόπισε ο Τύπος ενώ έκαναν διακοπές μαζί. Χώρισαν για λίγο το 2007, αλλά τα ξαναβρήκαν γρήγορα την ίδια χρονιά και παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2011 στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά – τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σαρλότ, 8 ετών, και τον πρίγκιπα Λούις, 5 ετών. Και, φαίνεται ότι έχουν περάσει την αγάπη τους για τα διασκεδαστικά παρατσούκλια και στα παιδιά τους. Τον Μάιο, λίγες μόλις ημέρες μετά την ιστορική τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε το γλυκό όνομα που αποκαλεί το μικρότερο παιδί της, τον πρίγκιπα Λούις.

Συμμετείχαν οικογνειακώς σε μια δράση με την Κέιτ να απευθύνεται στον Λούις λέγοντάς του: «Ρίξ’ το στη φωτιά, Lou-Bug», είπε η Κέιτ στον Λούισ καθώς έψηναν μαζί ζαχαρωτά στην εκδήλωση.

Την πριγκίπισσα Σαρλότ φέρεται να την φωνάζουν Λότι, ενώ τον πρίγκιπα Τζορτζ «PG Tips», σύμφωνα με το Harper’s Bazaar. Μικρότερος σε βόλτα με τη γιαγιά του μητέρα της Μίντλετον ο Τζορτζ είχε αποκαλύψει σε περαστική το ψευδώνυμό του. Οταν εκείνη τον ρώτησε πως τον λένε απάντησε… Αρτσι!