Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι αυτό κρυφό καμάρι. Αυτό λέγαμε προ ημερών για την Αβρίλ Λαβίν και τον ράπερ Tyga, που εθεάθησαν μαζί στο Παρίσι, λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της, Μod Sun. Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχια, οι δυο τους επιβεβαίωσαν τις φήμες, για να μην γράφονται ανακρίβειες.

Παραμένοντας στο αγαπημένο τους Παρίσι, η τραγουδίστρια και ο ράπερ αυτή τη φορά δεν κρύφτηκαν από τους παπαράτσι και επιβεβαίωσαν τη σχέση τους με ένα φιλί, στην Εβδομάδα Μόδας. 

Αβρίλ Λαβίν: Ο αρραβώνας και ο χωρισμός

Εύλογα γίνεται λόγος για το κατά πόσο ευθύνεται ο Tyga που η Αβρίλ χώρισε με τον Mod Sun. Πόσω μάλλον όταν έδειχναν πως η σχέση τους θα προχωρούσε στο επόμενο βήμα, αυτό του γάμου. Υπενθυμίζεται πως τον Μάρτιο του 2022 ανακοίνωσαν στα social media με μία φωτογραφία τον αρραβώνα τους, μετά από μόλις ένα χρόνο μαζί. Μάλιστα, η Αβρίλ ανέβασε και ένα κολάζ φωτογραφιών που  δείχνουν την ίδια και τον Mod Sun, με τον τελευταίο να της ζητάει να τον παντρευτεί.

Ανάρτηση έκανε και ο Mod Sun στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Την μέρα που γνωριστήκαμε, ήξερα ότι εσύ ήσουν η μία. Μαζί για πάντα, μέχρι να τελειώσουν οι μέρες μας. Είχα ένα όνειρο, να σου κάνω πρόταση γάμου στο Παρίσι. Έβγαλα ένα δαχτυλίδι και σου ζήτησα να το φορέσεις. Ήμουν γονατιστός, καθώς σε κοιτούσα στα μάτια. Είσαι πολύ όμορφη, τόσο που δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Σου έπιασα το χέρι και πήρα μια τελευταία ανάσα… Είπα “θα με παντρευτείς;” κι είπε “ναι”. Σε αγαπώ, Αβρίλ».

Για τον ίδιο, ο χωρισμός ήταν μία έκπληξη μάλλον, παρά το γεγονός πως αντιμετώπιζαν προβλήματα τους τελευταίους μήνες. Ως αιτία χωρισμού πάντως δεν είναι η απιστία, όπως τουλάχιστον γράφει το TMZ. Ο Mod Sun βρίσκεται σε περιοδεία αυτή τη στιγμή και θα συνεχίσει κανονικά, παρά το τέλος της σχέσης του.