Το φιλί είναι η αρχή και μπορεί να είναι και το τέλος μιας ερωτικής ιστορίας που γράφτηκε με πάθος ή που έληξε κάπως νωρίς και άδοξα. Στο φιλί σημασία δεν έχει η εμπειρία ούτε χρειάζεται πάντα η τέλεια τεχνική. Χρειάζεται όμως, να δώσεις όλη σου την προσοχή στον σύντροφο σου, να τον κάνεις να νιώσει μοναδικός και φυσικά να βγάλεις από το μυαλό σου οτιδήποτε σε αγχώνει. Εξάλλου, ένα καλό φιλί προμηνύει ένα ακόμα καλύτερο σεξ.

1.Εκφραστείτε με τα μάτια

Αφού όταν πλησιάζεστε δεν μπορείτε να μιλήσετε, προσπαθήστε να εκφράσετε αυτά που νιώθετε εκείνη την στιγμή με τα μάτια. Η οπτική επαφή μεταξύ δύο ανθρώπων είναι πάντα σημαντική αρκεί, να είστε χαλαροί για να μην γίνει από άβολο έως τρομακτικό. Για παράδειγμα, την στιγμή του φιλιού, μην αφήσεις τα μάτια σου «καρφωμένα» στα μάτια του/της γιατί σίγουρα θα δημιουργήσετε άγχος και ανησυχία για το αν όλα πηγαίνουν καλά. Κανείς δεν θέλει διερευνητικά βλέμματα εκείνη την στιγμή.

2.Ξεκινήστε χωρίς γλώσσα

Όταν φιλάς, μην χρησιμοποιείς εξ΄αρχής την γλώσσα σου. Ακούμπησε απαλά τα χείλη σου  στα δικά του/της και δώσε χρόνο μέχρι  να αποκτήσετε έναν καλό ρυθμό. Σταδιακά, παίξε με την γλώσσα χωρίς να το παρακάνεις, μέχρι να βρεις τι αρέσει και στους δυό σας.

3.Χρησιμοποίησε balm χειλιών

Και όχι, δεν αφορά μόνο τις γυναίκες. Τα ενυδατωμένα χείλη είναι πιο όμορφα και θελκτικά εμφανισιακά αλλά επίσης, έχουν και πολύ πιο ωραία αίσθηση. Επίσης, το σάλιο τα αφυδατώνει οπότε αν θες να φιλιέσαι όλο το βράδυ φρόντισε τα πριν!

4.Μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο

Οι ωραίες στιγμές δεν πρέπει να χαλάνε από αγχωτικές και κακές σκέψεις. Βγάλε από το μυαλό σου οτιδήποτε αρνητικό και εστίασε μόνο στο ότι για να βρίσκεστε σε αυτό το σημείο το θέλετε και οι δύο. Ούτε από τεστ δεξιοτήτων περνάς ούτε νικάει ο πιο έμπειρος. Το φιλί είναι το πρώτο στάδιο της ερωτικής επαφής με εκείνον που θες οπότε δες το σαν μια ευκαιρία να τον πλησιάσεις και να του εκφράσεις όσα νιώθεις. Με το στόμα μεν, χωρίς να μιλάς δε!

5.Δείξε ότι είναι σημαντικός/ή για εσένα

Άφησε τον εγωισμό σου και δείξε πόσο ξεχωριστός/ή είναι για εσένα κάνε τον/την να νιώσει επιθυμητός/ή. Γενικά το φιλί θέλει πάθος και αυτοπεποίθηση και από τις δύο πλευρές χωρίς προσπάθεια και ναρκισσισμούς

6.Δαγκωθείτε

Προφανώς, χωρίς να ματώσετε εκτός, κι αν το θέλετε και οι δύο! Για αρχή, δάγκωσε απαλά τα χείλη και ασχολήσου περισσότερο με το κάτω χείλος τραβώντας το προς τα έξω με τα δόντια σου. Ακόμα, αφιέρωσε ένα δευτερόλεπτο για να πάρεις το κάτω χείλος του/της συντρόφου σου στο στόμα σου για μια στιγμή, να το ρουφήξεις και να το αφήσεις. Θα δεις ότι πάντα «πιάνει».

7.Χρησιμοποίησε τα δάχτυλα σου

Κράτησε τον/την κοντά σου αγγίζοντας το σώμα του/της ξεκινώντας από το πρόσωπο και τον λαιμό και συνεχίζοντας προς τα κάτω χωρίς βέβαια να κάνεις κάτι που υπερβαίνει τα όρια. Με αυτό τον τρόπο δίνεις ένταση στο φιλί και αποκτάτε σταδιακά μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ σας. Θυμήσου ερωτογενείς ζώνες όπως τα αφτιά, ο λαιμός και το εσωτερικό των μηρών.

8.Απομάκρυνε τους ενοχλητικούς ήχους

Όταν κλείνεις τα μάτια, όλοι οι ήχοι είναι πιο έντονοι, οπότε φρόντισε το περιβάλλον να μην είναι γεμάτο με θορύβους όπως αυτοκίνητα που περνάνε, κόρνες, τα γέλια των διπλανών και κλάματα μωρών. Δημιούργησε μια όσο το δυνατόν πιο κινηματογραφική συνθήκη που θα θυμάται για καιρό.

Διάβασε ακόμα: «Η Χριστίνα Στεφανίδη θέλει να την αφήσεις να σε εντυπωσιάσει»