Έναν χαμό έχει προκαλέσει στα social media το φιλί που αντάλλαξε ο Enrique Iglesias με θαυμάστριά του, στο Λας Βέγκας. Ο τραγουδιστής, που βρίσκεται σε σχέση με την πρώην τενίστρια Anna Kournikova από το 2001 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, φιλήθηκε επανειλημμένα με τη θαυμάστριά του όπως φαίνεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Αρχικά, ο Ισπανός pop star φαίνεται να δίνει στη γυναίκα ένα φιλί στο μάγουλο, ενώ εκείνη ποζάρει για μια selfie φωτογραφία, όμως η θαυμάστρια του τραγουδιστή γύρισε το κεφάλι της και άρχισε να φιλάει παθιασμένα τον Iglesias στα χείλη, ο οποίος την αγκάλιασε και την κράτησε σφιχτά από τη μέση της, ενέδωσε στο φιλί της και στη συνέχεια την έσπρωξε και αποχώρησε, ενώ η γυναίκα είχε ένα τεράστιο χαμόγελο.

Blake Lively: «Ανέβασε» φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της για να «την αφήσουν ήσυχη οι παπαράτσι»

«Παρασκευή το βράδυ στο #LASVEGAS @resortsworldlv τα λέμε απόψε!!!!», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο. Οι θαυμαστές του έδειξαν να διχάζονται με το σκηνικό, με άλλους να εκφράζουν τη ζήλια τους και άλλους να ρωτούν για τη σύντροφό του τραγουδιστή και πως το δέχθηκε.

Πολλές από τις θαυμάστριες του Ιγκλέσιας σχολίασαν ότι θα ήθελαν να είναι στη θέση της, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν πως δεν τους άρεσε το φιλί σε άλλη γυναίκα, πέρα από τη σύντροφό του, σχολιάζοντας ότι επρόκειτο για ακατάλληλη συμπεριφορά, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Kanye West: Βγαίνει ραντεβού με την Candice Swanepoel – Είναι ζευγάρι ή πρόκειται για ένα «διαφημιστικό τρικ»;