Ο RuPaul είναι ο άνθρωπος-έμβλημα για την drag και LGBTQ κοινότητα στο Λος Άντζελες. Κι αυτό είναι μια κατάκτηση που ήρθε μέσα κι από το στυλ και την αισθητική του. Και το σπίτι του, όπως το παρουσιάζει στο Architectural Digest, το αποδεικνύει.

Ευάερα δωμάτια, με έντονα χρώματα, νεοκλασσικές πινελιές και μια ξεχωριστή μαξιμαλιστική αίγλη διαθέτει η έπαυλη του αμερικανού drag showman RuPaul. Ο δημοφιλής ηθοποιός μοιράζεται την πολυτελή κατοικία του η οποία βρίσκεται στο Λος Αντζελες με τον σύζυγό του Georges LeBar, και άνοιξε τις πόρτες του για το τεύχος Ιουνίου του «Architectural Digest».

Ο RuPaul και ο LeBar αγόρασαν το ευρωπαϊκού στιλ ακίνητο το 2019, στο Μπέβερλι Χιλς και προσέλαβαν τους Martyn Lawrence Bullard, διακοσμητή εσωτερικών χώρων, και Christopher Hatch McLean, αρχιτέκτονα, να κάνουν τα «μαγικά» τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό και πληροφορίες τις οποίες επικαλείται το CNN Style, η έπαυλή του διαθέτει ένα πολυτελές φουαγιέ με μαρμάρινη σκάλα και νεοκλασικά μαύρα κάγκελα. Μπαίνοντας μέσα, τα πολυτελή δωμάτια γεμίζουν τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού, ενώ τον κήπο κοσμούν μια κομψή τραπεζαρία και μια πισίνα.

«Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο κατάλληλο μέρος,ώστε να νιώθει η μητέρα των drag queens του σύμπαντος ότι βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής» δήλωσε στο περιοδικό ο διακοσμητής, Martyn Lawrence Bullard.

RuPaul: Η έπαυλη με τους κορινθιακούς στύλους και την αίθουσα χορού

Έτσι, ο Bullard κατάφερε να κάνει πράξη τις σκέψεις του RuPaul για το σπίτι. Συνδύασε τους ασπρόμαυρους εσωτερικούς χώρους με το πολυτελές μάρμαρο και τις εκκεντρικές ταπετσαρίες. Οι λεπτομέρειες αφθονούν, καθώς μπορεί να παρατηρήσει κανείς από ριγέ κορινθιακούς στύλους και παραδοσιακά τζάκια μέχρι περίτεχνα φωτιστικά από επίχρυσα φύλλα και κρυστάλλινους πολυελαίους.

Η αίθουσα χορού στο ισόγειο αποτελεί το λαμπερό καταφύγιο του ζευγαριού. Τους θυμίζει την γνωριμία τους στο θρυλικό Limelight Limelight της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του 1990. Η αίθουσα φιλοξενεί φωτογραφίες των Μπίλι Χόλιντεϊ, Γκρέις Τζόουνς και Νταϊάνα Ρος.

«Αισθάνεσαι σαν να μπαίνεις στο Bergdorf’s, την πιο κομψή μπουτίκ που θα μπορούσες να ονειρευτείς», δηλώνει ο RuPaul.

Χαρακτηριστικό είναι και το powder room (δεύτερο μπάνιο) της έπαυλης το οποίο είναι διακοσμημένο με μια πράσινη ταπετσαρία από μετάξι και φύλλα χρυσού σε βικτωριανό στιλ, απαθανατίζοντας τον RuPaul με μια συλλογή από περούκες.

Όμως, παρ’ όλη τη γοητεία του χώρου, το ζευγάρι προτιμά τις οικείες συγκεντρώσεις από τις μεγάλες κοσμικές γιορτές. «Διασκεδάζω στην τηλεόραση, όχι στο σπίτι μου», είπε. «Όταν ζεις μια τέτοια δημόσια ζωή, χρειάζεσαι όρια», είπε ο RuPaul.