Τον περασμένο Σεπτέμβριο, Σόφι Τέρνερ και Τζο Τζόνας ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους, μετά από 4 χρόνια γάμου και δύο παιδιά. Και προφανώς αυτή η εξέλιξη ήταν οριστική για την πρωταγωνίστρια του Game of Thrones και του τραγουδιστή, ειδικά μετά το τελευταίο δημοσίευμα της Daily Mail. 

Η Σόφι Τέρνερ εθεάθη με νέο σύντροφο, καθόλου άγνωστο στα βρετανικά tabloids. Ο λόγος για τον Περεγκρίν Πίρσον, με τον οποίο αντάλλασσε καυτά φιλιά στη μέση του δρόμου, στο Παρίσι.  Το ζευγάρι παρακολούθησε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι στο Stade de France με την ηθοποιό να παρουσιάζει το τρόπαιο της διοργάνωσης.

Σόφι Τέρνερ

Η φωτογραφία δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, με την Σόφι Τέρνερ να έχει γυρίσει και επίσημα σελίδα στη ζωή της. Ο Περεγκρίν Πίρσον χώρισε επίσης πρόσφατα με την πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία της Ελλάδας και τη Δανία, ενώ θεωρείται ο πιο διάσημος εργένης της Βρετανίας. 

Είναι ο μεγαλύτερος γιος του Μάικλ Πίρσον, που έχει ιδρύσει την ομώνυμη εταιρεία εκδόσεων και εκπαίδευσης, και διάδοχος του υποκόμη του Κάουντρεϊ.