Άλλη μία σαπουνόπερα εκτυλίσσεται στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, μετά το διαζύγιο της Σόφι Τέρνερ με τον Τζο Τζόνας. Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει δύο παιδιά και παρέμεινε παντρεμένο για τέσσερα χρόνια, αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους και προφανώς θα έβγαιναν διάφορες πληροφορίες στη δημοσιότητα.

Κι ενώ στην αρχή, ο Τζο Τζόνας ήταν αυτός που προσπάθησε να σώσει τον γάμο του με την Σόφι Τέρνερ, αλλά οι προτιμήσεις τους στον διαφορετικό τρόπο ζωής τους παρέμενε ένα απροσπέλαστο εμπόδιο, τώρα μια πηγή στο TMZ δίνει μια άλλη εικόνα. 

Σόφι Τέρνερ

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, ο τραγουδιστής του πρώην boyband «Jonas Brothers», δεν ήταν υποστηρικτικός προς την ηθοποιό του GoT μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού, καθώς η ίδια δυσκολευόταν. Ο Τζο Τζόνας φέρεται να πίεζε την Σόφι Τέρνερ να παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις  της βιομηχανίας και να βγαίνει περισσότερο από το σπίτι, παρά το γεγονός ότι εκείνη δεν ήθελε να φωτογραφίζεται.

Αν και η Σόφι Τέρνερ προτιμούσε να μένει στο σπίτι με τα δύο παιδιά, τελικά κατέληγε να συνοδεύει τον Τζόνας, ενώ όπως δήλωσε η πηγή «είχε κάνει ξεκάθαρο πως ένιωθε άβολο».

Μάλιστα, σε κάποια εκδήλωση που δεν παρευρέθηκε η Τέρνερ, ο Τζόνας της παραπονέθηκε λέγοντας της πως έπρεπε περισσότερο έξω, κάνοντας τους γύρω του να υποψιαστούν ότι ο γάμος τους είχε φτάσει σε δύσκολη φάση.

Το ζήτημα είναι πως ο Τζο Τζόνας προσπάθησε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να ρίξει το φταίξιμο ολοκληρωτικά στην Σόφι Τέρνερ, ωστόσο τις τελευταίες ώρες, ο κόσμος στα social media υποστηρίζει την ηθοποιό, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο του Τύπου. Και πλέον, αυτή που αναφέρεται παραπάνω, είναι η άλλη όψη του νομίσματος.