Το διαζύγιο της Σόφι Τέρνερ και του Τζο Τζόνας δεν ήταν τελικά ένα ψέμα που κυκλοφόρησε από τον ξένο Τύπο, αλλά μια πραγματικότητα. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο τραγουδιστής του πρώην συγκροτήματος Jonas Brothers, προσπάθησε να σώσει τον 4ετή γάμο του με την ηθοποιό, ωστόσο όλες οι προσπάθειες ναυάγησαν. 

Σύμφωνα με τα έγγραφα που είδε η Daily Mail, ο γάμος τους έχει «διαλυθεί ανεπανόρθωτα», ενώ αιτία χωρισμού είναι ο διαφορετικός τρόπος ζωής τους. Η 27χρονη Σόφι Τέρνερ θέλει περισσότερο να διασκεδάζει και να πηγαίνει σε πάρτι, σε αντίθεση με τον 34χρονο Τζόνας που επιθυμεί να περνάει χρόνο στο σπίτι με τα παιδιά. 

Σόφι Τέρνερ
(Sophie Turner / Instagram)

«Το διαζύγιο ήταν η τελευταία λύση για τον Τζο. Ποτέ δεν ήθελε να διαλύσει την οικογένειά του, αλλά έπρεπε να ακολουθήσει αυτό που ένιωθε ότι ήταν το καλύτερο για τα κορίτσια του», ανέφερε μια πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή στην ιστοσελίδα και πρόσθεσε:

«Ένα δυστυχισμένο σπίτι δεν είναι καλό για την οικογένεια και η αλήθεια είναι πως και οι δύο ήταν δυστυχισμένοι τον τελευταίο καιρό. Και αυτό όλο διαιωνιζόταν, επομένως γι’αυτό ο Τζο έφτασε τελικά σε ένα σημείο όπου είχε εξαντλήσει όλες τις επιλογές του για να σώσει τον γάμο». 

Στο μεταξύ, μια άλλη πηγή κοντά στο ζευγάρι δήλωσε πως δεν αποτέλεσε η έκπληξη αυτή η έκβαση των πραγμάτων, αφού οι δυο τους πέρασαν χωριστά το καλοκαίρι. «Δεν είχαν χωρίσει αλλά εδώ και μήνες ζουν χωριστές ζωές. Τα παιδιά μένουν με τον Τζο Τζόνας τους τελευταίους μήνες και ταξίδευαν μαζί του κατά τη διάρκεια της περιοδείας του. Η Σόφι Τέρνερ εργάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Σόφι Τέρνερ
(Sophie Turner / Instagram)

Πάντως, παρά τον διαφορετικό τρόπο ζωής τους, η Σόφι Τέρνερ και ο Τζο Τζόνας δεν θα τσακωθούν για τις περιουσίες, αφού δεν υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο. Και οι δύο έχουν καριέρες που τους έχουν χαρίσει εκατομμύρια δολάρια. 

Ο τραγουδιστής έχει εκτιμώμενη αξία περί τα 50 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η Σόφι, η οποία πρωταγωνίστησε στο Game of Thrones για οκτώ σεζόν, τα 10 εκατ. δολάρια. 

Η ανακοίνωση του Τζο Τζόνας και της Σόφι Τέρνερ

Στο μεταξύ, νωρίτερα η Σόφι Τέρνερ και ο Τζο Τζόνας προχώρησαν σε κοινή δήλωση του διαζυγίου τους, στο Instagram, όπου γράφει χαρακτηριστικά:

«Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, αποφασίσαμε αμοιβαία να δώσουμε φιλικό τέλος στον γάμο μας. Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με το γιατί, αλλά, πραγματικά αυτή είναι μια κοινή απόφαση και ελπίζουμε ειλικρινά ότι όλοι μπορούν να σεβαστούν τις επιθυμίες μας για ιδιωτικότητα για εμάς και τα παιδιά μας».

*Κεντρική φωτογραφία: Sophie Turner / Instagram