Μετά τα πρώτα δημοσιεύματα περί διαζυγίου και ύστερα με την επίσημη ανακοίνωση από το πρώην -πλέον- ζευγάρι, ήταν αναμενόμενο οι παπαράτσι να ακολουθούν την Σόφι Τέρνερ και τον Τζο Τζόνας για μια φωτογραφία τους.

Και για πρώτη φορά, η 27χρονη Αγγλίδα ηθοποιός, γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Game of Thrones, εθεάθη μετά την οριστική ρήξη στον γάμος της, σε γυρίσματα στην Ισπανία. Η Σόφι Τέρνερ εντοπίστηκε ενόσω έκανε διάλειμμα, φορώντας την ξανθιά περούκα για τις ανάγκες του ρόλου της και έχοντας ένα τατουάζ στην πλάτη της.

Βλέποντας τις φωτογραφίες, η Σόφι Τέρνερ μοιάζει να είναι σκεπτική και προβληματισμένη, ενώ ταυτόχρονα κάπνιζε.

Ανοίγουμε μια παρένθεση. Όσον αφορά τον νέο της ρόλο ως Joan Hannington, τη γυναίκα που έκλεβε κοσμήματα, η δύο φορές βραβευμένη με Emmy πρωταγωνιστεί σε αυτή τη δραματική σειρά ονόματι «Joan», του ITVX. Κλείνουμε την παρένθεση.

Σόφι Τέρνερ

Σόφι Τέρνερ και Τζο Τζόνας έβαλαν τέλος στον 4ετή γάμο τους, εξαιτίας πολλών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016, όταν ο τραγουδιστής του πρώην συγκροτήματος Jonas Brothers, έστειλε μήνυμα στην ηθοποιό, στο Instagram. Και φαίνεται πως έδεσε γρήγορα το γλυκό, αφού επισημοποίησαν τη σχέση τους τον Ιανουάριο του 2017.