Ο Τζο Τζόνας πιστεύει ότι είναι πολύ νωρίς για την εν διαστάσει σύζυγό του, Σόφι Τέρνερ, να φιλάει άλλους άντρες δημοσίως αφού φωτογραφήθηκε με τον Πέρεγκριν Πίρσον. Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα δεν είναι καν κοντά στο να αναζητήσει σύντομα την αγάπη, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Η 27χρονη ηθοποιός, που έγινε διάσημη μέσω του Game of Thrones, φωτογραφήθηκε στο PDA μαζί με τον πλέον περιζήτητο εργένη της Βρετανίας, Πέρεγκριν Πίρσον, στο Παρίσι το περασμένο Σαββατοκύριακο, λιγότερο από δύο μήνες αφότου επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Τζόνας.

Ο 34χρονος τραγουδιστής των Jonas Brothers υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, με το ζευγάρι να καταλήγει πρόσφατα σε προσωρινή συμφωνία επιμέλειας των παιδιών τους, της τρίχρονης Βίλα και της ενός έτους Ντελφίν.

Ο Τζόνας φέρεται να μην συμφωνεί με την κίνηση της πρώην του να φιλιέται δημόσια, με μια πηγή να ισχυρίζεται ότι και αυτός θα ήθελε να ξαναβρεί την αγάπη στο μέλλον, αλλά επί του παρόντος επικεντρώνεται στο να δώσει προτεραιότητα στα παιδιά του, στη δουλειά και στο διαζύγιό τους.

Τζο Τζόνας για Σόφι Τέρνερ

«Αυτό που είναι σημαντικό για τον Τζο είναι η ευημερία των παιδιών του και η ολοκλήρωση της περιοδείας που κάνει με τα αδέρφια του», είπε μια πηγή αποκλειστικά στην DailyMail.com.

«Θα χαιρόταν να ξαναβρεί την αγάπη και να τα κάνει όλα αυτά, αλλά αυτό δεν είναι καν κοντά στο μυαλό του, καθώς θέλει να ολοκληρωθεί ομαλά το διαζύγιο και να συνεχίσει τη ζωή του.

Ο Τζο αισθάνεται ότι το να έχει υπό έλεγχο τις προτεραιότητές του και να επικεντρώνεται σε αυτό που είναι τώρα και σε αυτό που είναι σημαντικό είναι ο τρόπος να προχωρήσει μπροστά, και αυτή είναι η υποχρέωσή του προς την οικογένεια και την εργασία του.

Όσο για την πρώην σύζυγό του, αν το κάνει αυτό για να τον πληγώσει, δεν πρόκειται να τον πληγώσει περισσότερο από ό,τι έχει ήδη, θα το ξεπεράσει με το κεφάλι ψηλά», τόνισε χαρακτηριστικά άνθρωπος του περιβάλλοντος του Τζόνας.

Ο Πέρεγκριν Πίρσον προέρχεται από μια αριστοκρατική οικογένεια με καθαρή περιουσία άνω των 224 εκατομμυρίων λιρών (273 εκατομμύρια δολάρια), ενώ πρόσφατα χώρισε από τη βαφτιστήρα του βασιλιά Καρόλου.

Είναι ο μεγαλύτερος γιος και κληρονόμος του Μάικλ Πίρσον, ενός πρώην παραγωγού ταινιών που κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι της αυτοκρατορίας των μέσων ενημέρωσης Pearson.

Έχει ένα μπλοκ 5 εκατομμυρίων λιρών (6,1 εκατομμυρίων δολαρίων) στο Τσέλσι του Λονδίνου, ενώ ο πατέρας του έχει μια μεγάλη έπαυλη στο Δυτικό Σάσεξ με 22 υπνοδωμάτια και 16.500 στρέμματα έκτασης με 10 γήπεδα πόλο.

Το προγονικό του κτήμα φιλοξενεί το Cowdray Park Polo Club, το οποίο διαθέτει 10 γήπεδα και φιλοξενεί περισσότερους από 450 αγώνες κάθε χρόνο.

Νωρίτερα τον περασμένο μήνα, η Σόφι Τέρνερ και ο Τζο Τζόνας μίλησαν δημοσίως αφού έφτασαν σε συμφωνία προσωρινής επιμέλειας. Το πρώην ζευγάρι μοιράστηκε μια δήλωση ανακοινώνοντας τη νέα τους συμφωνία μετά από διαμεσολάβηση εν μέσω της βίαιης μάχης τους για διαζύγιο.

έξαλλος ο Τζο Τζόνας με τη Σόφι Τέρνερ

Η Daily Mail έλαβε προηγουμένως δικαστικά έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι η νέα ρύθμιση επιμέλειας θα χορηγεί σε κάθε γονέα δύο εβδομάδες τη φορά με τις κόρες τους και θα επιτρέπει στα κορίτσια να ταξιδεύουν μεταξύ των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, από όπου είναι η Τέρνερ.

«Μετά από μια παραγωγική και επιτυχημένη διαμεσολάβηση, συμφωνήσαμε ότι τα παιδιά θα περνούν χρόνο εξίσου σε αγαπημένα σπίτια τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο», ανέφεραν ο Τζο και η Σόφι σε κοινή τους δήλωση.

Ενώ ο Τζόνας θα πάρει τα κορίτσια σε περιοδεία με το συγκρότημα του The Jonas Brothers, η Τέρνερ θα περάσει τα Χριστούγεννα μαζί τους στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά της.

Η τελευταία, η οποία ζούσε με τις κόρες της στο διαμέρισμα της Τέιλορ Σουίφτ στη Νέα Υόρκη, ισχυρίστηκε ότι ανακάλυψε μέσω των μέσων ενημέρωσης ότι ο Τζόνας υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και τον κατηγόρησε ότι αρνήθηκε να παραδώσει τα διαβατήρια των παιδιών τους.

Τα αποκαλυπτικά δικαστικά της έγγραφα ανέφεραν: «Στη συνέχεια, η κατάρρευση του γάμου των μερών συνέβη πολύ ξαφνικά. Τα μέρη διαπληκτίστηκαν στις 15 Αυγούστου 2023.

Την 1 Σεπτεμβρίου 2023 ή περίπου τότε, ο πατέρας υπέβαλε υπόθεση διαζυγίου εναντίον της μητέρας στη Φλόριντα. Στις 5 Σεπτεμβρίου 2023 ή περίπου τότε, η μητέρα ανακάλυψε μέσω των μέσων ενημέρωσης ότι ο πατέρας είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου».

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Τζόνας απάντησε γρήγορα στον ισχυρισμό αυτό και είπε στη Daily Mail: «Μετά από πολλαπλές συνομιλίες με τη Σόφι, ο Τζο ξεκίνησε διαδικασίες διαζυγίου στη Φλόριντα, καθώς η πολιτεία αυτή έχει την κατάλληλη δικαιοδοσία για την υπόθεση. Η Σόφι γνώριζε ότι ο Τζο επρόκειτο να καταθέσει αίτηση διαζυγίου».

Με πληροφορίες από τη Daily Mail

Photo credits: GettyImages