Όσοι πίστεψαν ότι ο Τζο Τζόνας και η Σόφι Τέρνερ θα είχαν ένα ήρεμο διαζύγιο, διαψεύστηκαν γρήγορα. Παρά την κοινή ανακοίνωση τους στο Instagram, που εξήγησαν πως τα παιδιά θα είναι προτεραιτότητα, τα πράγματα έχουν γίνει περίπλοκα.

Μόλις χθες η Σόφι Τέρνερ προχώρησε σε μήνυση κατά του Τζο Τζόνας, κατηγορώντας τον πως κρατά τα παιδιά τους στη Νέα Υόρκη παράνομα, ενώ το σπίτι τους είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Σόφι Τέρνερ Τζο Τζόνας

Αναφορικά με δημοσίευμα του NBC News, η Σόφι Τέρνερ καλεί τον Τζο Τζόνας να επιστρέψει τα παιδιά στο σπίτι τους, τα οποία όπως αναφέρουν τα έγγραφα, έχει στη Νέα Υόρκη από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, η Σόφι Τέρνερ ισχυρίζεται πως μαζί με τον πρώην σύζυγό της συμφώνησαν τα Χριστούγεννα του 2022, πως θα δημιουργήσουν ένα μόνιμο σπίτι στην Αγγλία για τα παιδιά τους, ενώ είχαν ήδη ξεκινήσει να αναζητούν σχολεία εκεί για την πρωτότοκη. 

Το σπίτι το βρήκαν και κάπως έτσι έθεσαν προς πώληση την έπαυλη στο Μαϊάμι. 

Από την πλευρά του ο Τζο Τζόνας, μέσω εκπροσώπου ξεκαθαρίζει πως «δεν απήγαγα τα παιδιά μας». Όπως είπε ο εκπρόσωπος του τραγουδιστή στη New York Post:

«Ο Τζο και η Σόφι είχαν μια “ζεστή” συνάντηση την περασμένη Κυριακή στη Νέα Υόρκη, όταν η Σόφι ήρθε στη Νέα Υόρκη για να είναι με τα παιδιά. Από εκείνη τη συνάντηση και μετά είναι μαζί της. Η εντύπωση του Τζο από τη συνάντηση ήταν ότι είχαν καταλήξει σε μια συμφωνία ότι θα συνεργαστούν για μια φιλική ρύθμιση συν-γονικής σχέσης».