Ένα photobombing στον Στεφ Κάρι κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στους Γκόλτεντ Στέιτ Γουόριορς και τους Μιλγουόκι Μπακς έκανε διάσημη την Κάθριν Τέιλορ η οποία εργάζεται ως συνοδός πολυτελείας και εκτόξευσε το κασέ της κατά 600 δολάρια την ώρα.

Σύμφωνα με το TMZ, η συνοδός πολυτελείας ισχυρίζεται ότι έχει λάβει μήνυμα από αρκετούς επαγγελματίες αστέρες του NBA από τότε που έγινε viral, αλλά αρνήθηκε να πει ποιος συγκεκριμένα είχε επικοινωνήσει.

Η συνοδός πολυτελείας, η οποία ζει στο Σαν Φρανσίσκο, έγινε viral όταν εντοπίστηκε να χοροπηδάει πανηγυρικά καθώς ο Στεφ Κάρι έκανε πως παίζει γκολφ και οι φωτογράφοι έσπευσαν να απαθανατίσουν την εικόνα.

Μόνο που δεν απαθανάτισαν μόνο τον πανηγυρισμό, αλλά και μια γυναίκα με πληθωρικό μπούστο στο φόντο της φωτογραφίας, η οποία δείχνει να ζει με περισσότερο πάθος τα καλάθια του μπασκετμπολίστα. Η φωτογραφία έγινε γρήγορα viral λόγω της εντυπωσιακής κοπέλας και όλοι έψαχναν να βρουν το όνομά της.

Οι «Δαίμονες του Διαδικτύου» την βρήκαν. Η συνοδός πολυτελείας, το όνομα της οποίας είναι Κάθριν Τέιλορ είναι συνοδός πολυτελείας στην πόλη του Σαν Φρανσίσκο και σύμφωνα με την ίδια είναι στο Νο1 της σχετικής κατάταξης στην πόλη.

«Εντάξει, ήταν διασκεδαστικό. Είμαι σε όλα τα ΜΜΕ» είπε και πρόσθεσε: «Είναι τρομακτικό σαν γυναίκα να βρίσκεσαι στο ίδιο πλάνο με τη Στεφ Κάρι. Δεν κοίταζα καν τον τύπο που τραβήχθηκε η φωτογραφία».

Πολλοί χρήστες ζήτησαν από τη συνοδό πολυτελείας να μην χωρίσει τον Κάρι τώρα που περιμένει και 4ο παιδί. «Πρώτα έρχεται το πάθος και μετά θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα.

«Είμαι η Κάθριν, αλλά το όνομά μου δεν είναι τόσο σημαντικό όσο ο χρόνος που περνάμε μαζί. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω τώρα που έχετε επιστήσει την προσοχή μου, θα θέσω ύψιστη προτεραιότητά μου να βεβαιωθώ ότι θα ληφθούν υπόψη όλες οι απόψεις σας…

Αν πρέπει να ξέρετε λίγα περισσότερα για μένα να ξέρετε ότι είστε σε καλά χέρια: Έχω 7 χρόνια σε αυτόν τον κλάδο και σε αυτά τα χρόνια κατατάσσομαι ως ο καλύτερος «διασκεδαστής» στον κόσμο τόσο για την εμφάνιση όσο και για τη συμπεριφορά μου.

Η TER αυτή τη στιγμή με κατατάσσει στο #1 στο Σαν Φρανσίσκο και είμαι περήφανη που κατέχω αυτόν τον τίτλο…»

Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ Κάρι οδήγησε τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στη νίκη με 125-90 επί των Μιλγουόκι Μπακς τη νύχτα που ο Τέιλορ ήταν εκεί.

Κορυφαίος για το Γκόλντεν Στέιτ ήταν ο Κάρι με 29 πόντους, οκτώ ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Κατά ειρωνικό τρόπο, σύμφωνα με το TMZ, ο Τέιλορ είναι στην πραγματικότητα οπαδός των Σακραμέντο Κινγκς και όχι των Γουόριορς.

Η συνοδός πολυτελείας που έγινε σταρ μετά από μια φωτογραφία με τον Στεφ Κάρι: Στα ύψη πλέον το κασέ της

Πηγή: TMZ